Újabb házat vásárolt a gyönyörű színésznő

74th Primetime Emmys - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities emmy Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 12: Sydney Sweeney attends the 74th Primetime Emmys at Microsoft Theater on September 12, 2022 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Sydney Sweeney tavaly még úgy nyilatkozott, hogy komoly anyagi nehézségekkel küzd, ám úgy tűnik, a népszerű színésznő problémái mára megoldódtak. A sztár ugyanis a vőlegényével nemrég vett egy több mint 6 millió dolláros ingatlant.
Vágólapra másolva!

Sokan felkapták a fejüket, amikor tavaly Sydney Sweeney, napjaink egyik legismertebb fiatal színésznője azt nyilatkozta, hogy komoly anyagi gondokkal küzd. Bár az Eufória és a Fehér Lótusz sztárja vett magának egy 3 millió dolláros kaliforniai házat, akkor úgy nyilatkozott, hogy a biztonsági kapu megvásárlására már nem maradt pénze.

Úgy tűnik azonban, hogy a 25 éves sztár anyagi helyzete azóta jobbra fordult, ugyanis Sweeney a vőlegényével most vásárolt egy 6,2 millió dolláros birtokot Bel Airben. A kissé elhanyagolt állapotban lévő ház még az 1930-as években épült, és a párnak a licitharc során 250 ezer dollárt kellett fizetnie az eredetileg meghirdetett áron felül – írja az Elite Agent..

Az 1,25 hektáron fekvő ingatlan utoljára 1984-ben cserélt gazdát, akkor kevesebb mint 350 ezer dollárért. A birtok a hollywoodi aranykor híres forgatókönyvírójának, Delver Daves fiának a tulajdonában állt évtizedeken át.

A kétszintes főépület és a vendégház jelenleg 4477 négyzetláb lakóterülettel, illetve öt hálószobával és négy fürdőszobával rendelkezik. A ház belső tereiről nincsenek elérhető képek, azonban nem kizárt, hogy a pár megspórolja az átfogó felújítási munkálatokat, és inkább lebontja az épületeket, hogy újat építtessen a telken.

Mindenesetre a ház közvetlen környezetében számos luxusingatlan található, 20 millió dollár fölötti értékkel. Vagyis Sweeney-nek és a vőlegényének befektetési szempontból is jó vételt jelenthet az új otthont.