Házak között szexelnek a prostik Nyírbátorban, a klienseket megfenyegették, hogy lefotózzák őket

Vágólapra másolva!
Háborognak a nyírbátori lakosok, ugyanis egyre többször fordul elő, hogy prostituáltak fényes nappal, lakóövezeti utcákban bonyolítják le a napi munkájukat.
Vágólapra másolva!

Nyírbátorban a helyiek arra lettek figyelmesek, hogy egyre több nő árulja a testét a lakóövezeti utcákban. Legutóbb már a házak melléképületébe is bementek lebonyolítani munkájukat.

Tisztelt Nyírbátoriak! Akik a Táncsics utcára jönnek k*rválkodni, a kis házba, meg ide mellé, azok le lesznek fotózva és kiteszem őket

– írta az egyik közelben élő asszony a közösségi médiában. Férje hozzátette, hogy ő is látta őket, külön kiemelve, hogy nem zavartatták magukat fényes nappal sem.

"Így igaz, és fényes nappal csinálják! Menjenek máshova!" – szögezte le.

Egy másik helyi lakos szerint az egyik volt tanítványukat látta viszont prostituáltként az utcán.

"A Kossuth utca is ismét tele van “örömlányokkal”. Akit tegnap láttunk, azt a párom tanította 3 éve, akkor volt negyedikes. Lehet számolni" – mondta el a feleség. Többen azt is elmondták, hogy korántsem új keletű a probléma - írja a Ripost.

prostituált
Egyre több nő árulja a testét Nyírbátorban (illusztráció)
Fotó: Origo

"Már régóta meglévő jelenség ez errefelé, nagyon sok helyen vannak lányok. Volt, hogy elvitték őket, de pár nap múlva megint az utcán voltak"– mesélte egy helyi férfi. Azt is hozzáfűzte, hogy sok helyen le is szólítják az embereket, de eddig nem nagyon lehetett tenni ellene.

Nem tudom, hogy mit lehetne tenni ez ügyben. De az biztosan nem normális, hogy a házak között, vagy épületekbe beszökve dolgoznak

– vélekedett egy helyi férfi.

A SZON arról számolt be, hogy a rendőrök elfogtak a napokban egy 23 éves és egy 38 éves nőt Nyírbátorban, akik szexuális szolgáltatást kínálták anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A nők tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezték. A rendőrök a nőket őrizetbe vették, és eljárás indult ellenük.