Szánthó Miklós: Nem hagyhatjuk, hogy a háború megossza a jobboldalt

Vágólapra másolva!
Brüsszelben nem csak az a baj, hogy egy aljas ideológia rabjai, hanem az is, hogy a bürokraták érzelemvezéreltek, és a legmohóbb ellenszenvüket az ukrajnai háborúba öntik - mondta el Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója az Europa Viva 2024, a spanyol VOX párt patrióta csúcstalálkozóján.
Vágólapra másolva!

A panelbeszélgetés során a főigazgató kiemelte az Európai Unió létrehozásának fő céljait, amelyek mára a globális balliberális fősodor miatt teljesen megváltoztak: 

a béke, a szabadság és a stabilitás helyett most a wokeizmust, a multikulturalizmust és a katonai hisztériát támogatják

 - tette hozzá. 

Brüsszelben nem csak az a baj, hogy egy aljas ideológia rabjai, hanem az is, hogy a bürokraták érzelemvezéreltek, és a legmohóbb ellenszenvüket az ukrajnai háborúba öntik - mondta.

A szólásszabadságról szóló beszélgetésen Borja Montoro, spanyol karikaturista és Agustín Laje, argentin filozófus, író és influenszer mellett Julio Ariza, az Intereconomía médiacsoport elnöke úgy jellemezte az Alapjogokért Központot, mint 

a világ egyik legfontosabb agytrösztjét, a CPAC Hungary szervezőjét, amely a konzervatív gondolkodás és politikai cselekvés legjelentősebb világszereplőit tömörítette egy helyre.

A panelbeszélgetés során a főigazgató kiemelte az Európai Unió létrehozásának fő céljait, amelyek mára a globális balliberális fősodor miatt teljesen megváltoztak.
Fotó: alapjogokert.hu

Szánthó rámutatott arra, hogy ez a rendezvény igyekszik megcáfolni azokat, akik szerint a jobboldali erők nem tudnak határokon átnyúlóan együttműködni: 

Meg kell mutatnunk június 9-én az EP-választásokon, hogy közös ügy a woke Brüsszel legyőzése. Az olyan pártoknak, mint a Vox és a Fidesz, meg kell mutatniuk, hogy a konzervatív reneszánsz összeköt minket.