Vágólapra másolva!
A színész-rendező hollywoodi sztárhoz közel álló források szerint minden idők egyik legdrágább produkciója lesz a száguldó cirkuszról készülő mozifilm.

Hónapok óta rendszeres vendég a Forma-1-es világbajnoki sorozat futamain Hollywood egyik legnagyobb szupersztárja, Brad Pitt, aki a versenyhétvégéken forgatja következő filmje leglátványosabb jelenteit.

A Joseph Kosinski rendezésében készülő filmről már eddig is sejteni lehetett, hogy nem lesz kispályás alkotás,

de ha hinni lehet a Racingnews365.com oldal információinak, akkor egy egészen monumentális alkotást láthatnak majd a mozikban a Forma-1 szerelmesei: az egyelőre cím nélküli film ugyanis mintegy 300 millió dolláros költségvetésből készül. Ezzel pedig a film bekerülhet minden idők 10 legdrágább mozija közé, a sportfilmek között pedig messze a legdrágább lesz.

Forma-1, Brad Pitt, filmforgatás,
Brad Pitt és Damson Idris az egyik forgatási napon
Fotó: AFP / AFP 

A Top Gun: Maverick című kasszasikert jegyző Kosinski filmjében Brad Pitt egy Sonny Hayes nevű autóversenyzőt fog alakítani, aki egy, a 90-es években elszenvedett baleset miatt kénytelen volt lemondani a Forma-1-ről, és csak kisebb sorozatokban állhatott rajthoz. Most viszont kap egy újabb esélyt, amikor az Apex nevű csapat tulajdonosa, aki egyben régi barátja is, megkéri, hogy legyen a tehetséges fiatal versenyző, Joshua Pearce mentora.

A sztárrendező és Brad Pitt személye ellenére a film sorsa még korántsem biztos, ugyanis egyelőre, ahogy címe úgy forgalmazója, és bemutatási dátuma sincs.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.