Már a visszavonulást fontolgatja a Manchester Unitedtől kirúgott sztárkapus

fbl Vertical
Manchester United's Brazilian midfielder Casemiro (R) celebrates with Manchester United's Spanish goalkeeper David de Gea at the end of the English Premier League football match between Bournemouth and Manchester United at the Vitality Stadium in Bournemouth, southern England on May 20, 2023. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Sajtó hírek szerint a Manchester Unitedtől idén nyáron 12 év után távozott David De Gea azt fontolgatja, hogyha továbbra sem talál magának új csapatát, akkor visszavonul.

A spanyol kapus szerződése nyáron járt le a Manchester Unitednél, ahol Andre Onana érkezésével létszámfelettivé vállt. Ezt követően a Real Madriddal és a Bayern Münchennel is szóbahozták, de mindkét klub más kapus mellett döntött, így de Gea továbbra is szabadúszó.

A The Guardian beszámolója szerint a kétszeres Európa-liga-győztes kapus már odáig jutott, hogyha nem keresi meg hamarosan egy topklub, amelynek első számú kapusa lehetne, akkor inkább a visszavonulás mellett fog dönteni. A 45-szörös spanyol válogatott a közelmúltban több megkeresést is elutasított, többek között Szaúd-Arábiából, ami nem szerepel a tervei között.

Nem kapkodnak a topcsapatok érte, hamarosan visszavonulhat David de Gea Forrás: NurPhoto via AFP/Action Foto Sport/NurPhoto/Action Foto Sport

A lap hozzáteszi, hogy 33. születésnapját novemberben betöltő játékos jelenleg is edzésben tartja magát, abban a reményben, hogy ajánlatot kap egy olyan klubtól, amelyben el tudná magát képzelni, és amellyel komoly célokért versenyezhet még a jövőben.