Kárpáti Rebeka elmondta, mi volt a gond korábbi párkapcsolataiban

Ők voltak a Jóban Rosszban bombázói - Galéria
Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
Kárpáti Rebeka, a Miss Universe Hungary 2013-as győztese volt Palik László YouTube-műsorának a vendége: futás közben beszélgettek a szépségkirálynő magánéleti nehézségeiről, édesanyja alkoholbetegségéről, és mentális problémáiról. 
Vágólapra másolva!

Kárpáti Rebeka, a Jóban Rosszban egyik szereplője volt évekig, 2013-ban szépségkirálynővé választották, egy fél ország ismerte meg a nevét, arcát.

Kárpáti Rebeka Forrás: Instagram/Rebeka Karpati

A csillogás, hírnév, szereplések mellett azonban az életének volt és van egy másik oldala is, amiről talán kevesebben tudnak: édesanyja mentális és alkoholbetegsége, amivel neki és az öccsének gyerekkorukban kellett megbírkózniuk. Ez a tény és az, hogy az édesapjuk nem tudott lakást vagy autót venni nekik, azonban annyira megedzette a gyerekeket.

Mindezek után nem csoda az, hogy 18-19 éves kora óta önfenntartó,

még az egyetem és a napi sorozat mellett is vállalt munkákat, mára pedig egy ruházati webshop büszke tulajdonosa. Szerinte sokan ezzel nem is tudnak mit kezdeni - elsősorban arra utalt, hogy hiába népszerű a férfiak körében, több kapcsolata is volt az elmúlt években. Völgyes Dániel labdarúgóval még az eljegyzésig is eljutottak, valami nem működik, valamiért sorra zátonyra futnak a kapcsolatai.

A színésznő szerint mindennek az az oka, hogy a férfiak nem szeretik azt, ha egy nő, a párjuk megmondja nekik azt, hogy hol és mi a baj az életükkel: ,,Többször előfordult, hogy szóltam, látom, elakadtál az életben, szerintem csináld így, hidd el, jó lesz. Ám amikor ő nem látja át, mint férfi, mint felnőtt ember az életét, és a csajod rakja azt rendbe, ott megbillen az egyensúly: hiszen hogy nézel fel arra férfira, aki melletted van?"

Palik László is egyetértett abban Kárpáti Rebekával, hogy onnantól, ha egy nő felveszi a nadrágot, az bizony rajta is marad. Kárpáti Rebeka azonban bizakodó, szerinte eljön még neki is az igazi, és vele jelenleg egy gyereket tervez, de ahogyan mondta, meggyőzhető, hogy több legyen.