Nagyon kínos dolog történt Madonna lányával

fashion Vertical
US actress Lourdes Leon arrives to the opening of the Thierry Mugler: Couturissime exhibition at the Brooklyn Museum in the Brooklyn borough of New York City, on November 15, 2022. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nem elég, ha valaki a világ egyik leghíresebb posztárjának a lánya.
Vágólapra másolva!

A színésznő Lourdes Leont, a popikon Madonna lányát nem engedték be a csütörtöki manhattani Marc Jacobs divatbemutatóra: a 26 éves nőt határozott biztonsági őrök fogadták, akik nem ismerték fel – és nem is engedték be, mert szerintük elkésett. Madonna korábban többször is kapcsolatban volt ezzel a divatipari céggel, ezért volt különösen kellemetlen a szituáció.

Lourdes Leon Forrás: AFP/Angela Weiss

Állítólag Lourdes pontban 18 órakor érkezett a helyszínre, ami a show kezdési időpontja is volt. A biztonságiakat nem sikerült meggyőzni, sem őt, sem a vele lévő férfit nem engedték be az épületbe, akkor sem, amikor a kinn álló emberek elkezdték magyarázni nekik, hogy kivel akadékoskodnak. Marc Jacobs show-n olyan sztárvendégek voltak jelen, mint Emily Ratajkowski, Nicky Hilton Rothschild és Ashley Graham, de Madonna lánya végül nem jutott be, csalódottan visszaballagott az autójához.