Így néz ki most a súlyos beteg Madonna - kép

Madonna 2022
Vágólapra másolva!
Már több mint két hete szállították életveszélyes állapotban kórházba a 64 éves Madonnát, aki egy súlyos bakteriális fertőzés következtében majdnem meghalt. Az énekesnőre New York-i otthonában találtak rá eszméletlen állapotban, onnan az intenzív osztályra került, ahol azonnal intubálni kellett. Családja és menedzsere azóta sem adott ki információt az állapotáról, most azonban friss fotókon látható a lábadozó popsztár.
Vágólapra másolva!

A lehető legkevesebb információt tette közzé Madonna családja és menedzsmentje arról, hogyan érzi magát az énekesnő, miután hazaengedték a kórházból. A legutóbbi hírek alapján azt lehetett tudni, hogy nem tudott lábra állni, folyamatos felügyeletre szorult és kiszáradás veszélyeztette, ugyanis folyamatosan hányt.

Az eddigi szakvélemények és hírek alapján valószínűleg túlhajszolta magát a közelgő koncertturnéja miatt, ami július15-én vette volna kezdetét a kanadai Vancouverben és a tervek szerint Amszterdamban ért volna véget decemberben. Madonna nagyon komolyan vette a készülést, de szervezete legyengült, a turnét pedig még nem tudni mennyi időre, de elhalasztották.

Madonna azóta is otthonában lábadozik, és a róla készült legfrissebb fotók alapján úgy tűnik, hogy egyre jobban van, ugyanis járókelők felismerték őt, ahogy a hétvégén New Yorkban sétálgatott egy másik nő társaságában. A 64 éves popsztár próbálta leplezni magát, ugyanis hatalmas kalapban és napszemüvegben lépett utcára, hogy ne ismerjék fel. Ennek ellenére sem sikerült elbújnia, ugyanis többen is felismerték őt, majd örömmel tudatták a közösségi oldalakon, hogy Madonna túl van az életveszélyen, hamarosan teljesen felépülhet - írja a Page Six.

@laurenconlin4#MADONNA#madonnafans#madonnaforever#celebritysighting#laureninterviews#nyc#newyorkcity♬ Lucky Star - Madonna