Szakított a TV2 két sztárja

Csaba és Gyöngyi, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárjai kevesebb mint egy évig voltak együtt.
Vágólapra másolva!

Pár hete ért véget a TV2-n a Házasság első látásra című reality, amelyben a szereplőknek vakházasság, nászút és többhetes együttélés után kellett dönteniük arról, hogy folytatják-e a párjukkal – akit eredetileg pszichológus szakértők választottak ki melléjük.

A hat párból három a szakítás mellett döntött, kettő pedig úgy határozott, hogy a házasságuknak véget vetnek, de továbbra is egy pár maradnak. Így Gyöngyi és Csabi voltak az egyetlenek, akik a házasságot is folytatni akarták, bennük volt a legkevesebb kétely.

Megírták egymásnak vallomásos leveleiket, itt a férfi került nehezebb helyzetbe: ő ugyanis bevallotta párjának, hogy benne találta meg a lelki társát, Gyöngyi azonban sokáig habozott, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson-e, végül a kísérlet után is együtt maradtak. 

Azonban a műsor forgatása óta közel egy év eltelt, és habár kezdetben minden rendben volt a pár között, később belátták, hogy mind a ketten jobban járnak, ha külön utakon folytatják tovább. 

Nem vagyunk már együtt Csabival…

Azt már a műsorban is említettük, hogy először nem volt meg köztünk az a bizonyos szikra, kémia, annak ellenére sem, hogy milyen jól kijöttünk egymással. Persze, szerettük volna nagyon, ha a későbbiekben kialakul ez a dolog köztünk, és éppen ezért adtunk ennek esélyt, hogy lássuk, milyenek vagyunk a való életben. 

Próbálkoztunk, sokat, de végül beláttuk, hogy ez nem fog működni köztünk. 

A fiatal lány azonban nem szomorkodik, ugyanis számtalan dolgot köszönhet a műsornak: rengeteg barátot szerzett, az egyik szereplővel pedig még Egyiptomban is volt. 

"Én ezzel a műsorral csak nyertem. Barátokat: a fiúk és a lányok közül is mindenkivel jóban vagyok. 

Andrissal is szoktunk beszélni, Petivel, és hát Gerivel is, akit már csak úgy hívunk, hogy mindenki Gerije. 

A lányok közül talán Nellit tudnám kiemelni, vele nagyon szoros a kapcsolatunk. Tavaly voltunk Egyiptomban, és tervezünk őszre is még egy közös utazást" - nyilatkozta a Borsnak.