Elképesztő kép került elő Liam Hemsworthről - kép

Liam Hemsworth
Vágólapra másolva!
Liam Hemsworth-ről egy közösségi oldalon került ki soha nem látott fotó.
Vágólapra másolva!

Mindenkit megdöbbentett, mikor Henry Cavill bejelentette, hogy búcsúzik a The Witcher (Vaják) című sorozat főszerepétől, és a harmadik évadban láthatják őt utoljára a nézők, mint Ríviai Geralt. Hivatalos magyarázat azonban a mai napig nem érkezett, hogy miért hagyta ott a sorozatot. Szerepét hossza válogatás után Liam Hemsworth ausztrál színész kapta meg, aki Az éhezők viadala-filmekben is szerepelt. Áprilisban kezdődött el a negyedik évad forgatása az Egyesült Királyságban, azonban nemrég kikerült egy fotó az X-re (Korábbi Twitter), ahol Hemsworth Ríviai Geraltként látható ugyanolyan jelmezben, mint elődje.

A színésznek mindenesetre nincs könnyű dolga, ugyanis Henry Cavillt nagyon megszerették a nézők, így kétszer annyit kell majd bizonyítania.

Freya Allan, - aki Cirit alakítja a fantasy-ban - is megszólalt Liam Hemsworth érkezéséről.

"Nem akarok a nevében beszélni, de amennyit tudok, az alapján nagyon igyekszik szívvel megtölteni a karaktert" - árulta el. 

Hozzátette, hogy a férfi lelkiismeretesen készül a szerepre, valamint rengeteget edz - írja az IGN Hungary. 

Hatalmas siker

A részben Magyarországon forgatott The Witcher sorozat első évada a Netflixen látható, és egyelőre a kritikusok, az univerzum rajongói, továbbá a Ríviai Geraltról korábban nem hallottak körében is óriási siker a produkció. Viszont ez nem csak a Netflix számára óriási hír, a sorozat az egyik pillanatról a másikra az egekbe repítette az univerzumot megalkotott Andrzej Sapkowski könyveladásait.

A hazáján kívül eddig szinte ismeretlen, lengyel író The Witcher könyvei napok alatt bestsellerekké váltak, jelenleg ő az Amazon legnépszerűbb írója, letaszította a trónról J. K. Rowlingot, és a harmadik helyre küldte Dean R. Koontzot. További kontextusként Stephen King jelenleg a tizedik helyen van a népszerűségi toplistán.

A siker szele a szintén lengyel CD Projektet sem kerülte el, a The Witcher videojátékok készítője, és végső soron a netflixes sorozat elkészültét indirekt módon egyáltalán lehetővé tett cég négy évvel a kiadása után megint rekordokat döntöget a The Witcher 3: Wild Hunttal.

Búcsú
Lelombozó hírrel szolgált a The Witcher-könyvek és játéksorozat szerelmesei számára a Netflix, befejeződnek a videóstreamelő szolgáltatásban Rívia Geralt kalandjai. A Henry Cavill főszereplésével elkészült eddigi három évad után már gyártás alatt áll Liam Hemsworth-szel a negyedik évad, ám ezt követően az ötödik évaddal biztosan véget ér a tévéadaptáció pályafutása.