Émelygett, rosszul lett több sztár, akik injekciókkal akartak lefogyni

Vágólapra másolva!
Több sztár állítja, hogy csak az egészséges táplálkozás, a sok sport, az életmódváltás segített, ezek miatt lettek fittebbek, soványabbak, ugyanakkor több színész, modell, tévésztár bevallotta, hogy gyógyszerekkel próbált fogyni. Van, akinél bejött a szer, másnál a mellékhatások voltak durvák.
Vágólapra másolva!

Nemrég Christina Aguilera látványos fogyására figyeltek fel a rajongók és a sajtó: sokan úgy gondolták, hogy neki sem diétával és edzéssel sikerült elérni a vágyott alakot, hanem a botrányok ellenére egyre népszerűbb cukorbetegeknek szánt injekció, az Ozempic segítségével. A cukorbetegeknek szánt injekciók egyre népszerűbbek a sztárvilágban, nem csak Hollywoodban, hanem Magyarországon is, egyre több sztárról derül ki, hogy illegális szerek, vényköteles gyógyszerek segítségével fogyott le az elmúlt időszakban.

Christina Aguilera
Christina Aguilera
Fotó: Instagram / Christina Aguilera

Mivel a sztárok zöme kifejezetten figyel arra, hogy néz ki, ne legyen rajta túl sok fölös kiló, köreikben a súlycsökkentő gyógyszerek népszerűsége az elmúlt évben robbanásszerűen megnőtt: a rajongók pedig arra kíváncsiak, mely hírességek használnak Ozempicet. 

Magyarországon az Ozempic és a Saxenda miatt volt nagyobb botrány, hiszen hiánycikk volt a megnövekedett kereslet miatt, és sok esetben azok nem jutottak hozzá, akiknek valóban szükségük lett volna rá. A legnagyobb botrányt egy hazai modell okozta, aki egy nyíregyházi orvosnak ajánlott szexet a receptért cserébe, a rendőrség a nő lakásán meg is találta az illegálisan szerzett injekciókat.

Nézzünk pár olyan sztárt, akik bevallották, hogy gyógyszerrel fogynak!

Sharon Osbourne

A rocksztár Ozzy Osbourne felesége az évek során többször beszélt a súlyával kapcsolatos küzdelméről, nemrég elárulta, hogy Ozempicet szedett, hogy segítsen a súlya kezelésében. Azonban úgy érezte, hogy túl sokat fogyott, és nem akarta folytatni a gyógyszeres kezelést.

94th Annual Academy Awards Elton John Viewing Party - Arrivals
Sharon Osbourne
Fotó: AFP

"Most 21 kilót fogytam, és ez éppen elég. Igazából nem akartam ennyire leadni, de csak úgy megtörtént, és valószínűleg hamarosan újra fel fogom szedni az egészet" - mondta Piers Morgan podcastjének egyik epizódjában. 

Hozzátette, hogy mellékhatásként émelygést tapasztalt. "Nem hánytam, de megvolt ez az érzés. Volt olyan két-három hét, amikor végig émelyegtem. Nagyon szomjas voltam, és nem akartam enni semmit" – emlékezett.

A cikk folytatódik, lapozzon!