Terták Ádám lesz az ITDH vezetője

Vágólapra másolva!
Az Ernst and Young magyar cégének volt elnöke, Terták Ádám lesz a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. új vezetője - jelentette be Kóka János gazdasági miniszter pénteken a Magyar-Amerikai Kereskedelmi Kamara rendezvényén. A tárca vezetője közölte: jövőre 75 milliárd forintot fordít az állam autópálya-építésre és fejlesztésre.
Vágólapra másolva!
Kik olvasnak gazdasági híreket? Ön tudja a választ? http://www.equest.hu/ValaszFogad.servlet?azonosito=126462241&userid=1234&userparams=002_03_1_12_2_1_05_04

Magyarország az egyik legjobb befektetési célpont azok számára, akik nem az alacsony bért tekintik a legfontosabbnak - mondta Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter pénteken a Magyar-Amerikai Kereskedelmi Kamara (AMCHAM) budapesti rendezvényén.

Kóka János az infrastruktúra fejlesztéséről elmondta, hogy jövőre a koncessziós tendereken kívül 75 milliárd forintot fordít az állam autópálya-építésre és -fejlesztésre. A pénzügyminiszter korábban azt közölte, hogy állami pénzből jövőre kizárólag az M0-ás néhány szakaszát fejezik be, illetve az új építkezéseket készítik elő.