Céges csapatépítés: rendbe tesznek egy kis falut

Vágólapra másolva!
Karitatív csapatépítésen vesz részt a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. nyolcvan szoftverfejlesztő munkatársa. Zalaszántón két nap alatt illegális szeméttelepet számolnak fel, az iskolásoknak számítógépeket szerelnek össze, és az óvodában közlekedési parkot alakítanak ki.      
Vágólapra másolva!

Hagyományteremtő szándékkal szervezi meg szeptember 1-2-án csapatépítő programját a közúti haszongépjármű és fejlesztő, illetve gyártó Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. A vállalat Kutatási-Fejlesztési Központjának nyolcvan fős fejlesztőgárdája, három csapatra osztva igyekszik Zala megye egyik községét támogatni aktív munkájával. A csapatépítő programot, a helyszíni feladatokat az Ad Sidera Outdoor Kft. állítja össze illetve szervezi.

Feladatok három csapatban két nap alatt

Az első csapat egy illegális szeméttelepet számol fel, majd parkosítja a megtisztított helyszínt, megtisztítja a szeméttől ellepett, elhanyagolt temetőt.

A második team közlekedési parkot alakít ki az óvoda udvarán, hogy ez elősegítse a gyerekek alapfokú KRESZ oktatását. Ehhez útfelületet festenek fel a mérnökök, illetve KRESZ táblákat helyeznek ki.

A harmadik csapat összesen hat számítógépet szerel össze, illetve ajándékoz a helyi iskolának és óvodának, sőt a számítógép-kezelés alapjaira meg is tanítja a kicsiket.
A program végén, szeptember 2-án 12 órakor a csapatok prezentálják a munkájuk folyamatát és eredményét.