Az oroszok keresik Miss Atomot

Vágólapra másolva!
Oroszországban már keresik az atomerőműben dolgozó hölgyek legszebbikét.  A Miss Atom címért versengőkre az interneten lehet voksolni egészen február közepéig.
Vágólapra másolva!

A Miss Atom szépségverseny ötlete az iparág szereplőit friss hírekkel ellátó nuclear.ru weboldal tulajdonosának fejéből pattant ki. Ilya Platonov, a weboldal üzemeltetője az először 2004-ben rendezett verseny ötletét mindössze azzal indokolta: Oroszországban ez a szektor is tele van szebbnél szebb hölgyekkel.

Atomerőműben kell dolgozni

A versenyen egyébként minden atomerőműben dolgozó, vagy szakirányú felsőfokú egyetemi tanulmányokat folytató, 18-35 év közötti nő indulhat. A megmérettetés kiírói stílusosan a moszkvai Rosatom atomenergia-ügynökségén nyújtják majd át a díjakat a győztesnek és a többi "sugárzó szépségű" hölgynek. A legkülönfélébb szakterületeken dolgozókat megszólító szépségversenyekre itthon is akad példa: amellett, hogy minden évre jut legalább egy rendőrnő szépségverseny, egy közismert show műsor nemrégiben az ország legszebb nővérét kereste.