Egyedi szériák a Kawasakitól

Vágólapra másolva!
A méregzöld márka hazai importőre egyedileg felszerelt szériákat dob piacra az ER-6n, ER-6f és a Versys típusokból. Az alaposan felcicomázott paripák City és Tourer fantázianéven kelletik magukat.
Vágólapra másolva!

A Kawasaki magyarországi importőre azzal szembesült, hogy az ER-6 modellcsaládhoz rengetegen választottak gyári kiegészítőket, ezért az igényeknek elébe menve két felszereltségi csomagot dobnak piacra az ER-6n, ER-6f és Versys típusokhoz City, illetve Tourer néven. A City csomag elsősorban a külsőségekre helyezi a hangsúlyt, míg a Tourer felszereltség a praktikumot helyezi előtérbe.

A City és Tourer modellek az alábbi gyári Kawasaki kiegészítőkkel vannak felszerelve:

ER-6n City / ER-6f City: bukógomba, hátsó index, tankpad, gravírozott kormányrögzítő, fékolaj tartály fedél, elsőtengelyvég dísz, injector fedél, u-lakat.

ER-6n Tourer / ER-6f Tourer: plexi, hátsó doboz + konzol, visszapillantó tükör, bukógomba, tankpad, u-lakat (csak az ER-6f verziókhoz).

Versys Tourer: állítható plexi, hátsó doboz + konzol + matrica, gravírozott kormányrögzítő, tankpad, u-lakat (A Versysből jelenleg még csak a Tourer változat kapható, de hamarosan jön a City is).

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]