Felvarrták a Seat Ibiza ráncait

Vágólapra másolva!
A Seat már most elárulta a legfontosabb tudnivalókat a Genfi Autószalonon bemutatkozó modellfrissített Ibizáról. Alig változik valami.
Vágólapra másolva!

Nem változik meg jelentősen a három éve bemutatott Ibiza külseje, mindössze annyi történt, hogy új hűtőmaszkot, lökhárítókat, és fényszórókat kapott, amelyek jobban illeszkednek a közelmúltban bemutatott tanulmányautókkal, az (IBE kupé, IBX crossover, IBL szedán) elkezdett vonulatba. Végső soron az volt a cél, hogy a még idén bemutatkozó új Leonra hasonlítson egy kicsit az Ibiza, mert a Leonról tudható, hogy az IBE szériaváltozata lesz. Aki nem tudná, hogy felvarrták a ráncokat, talán észre sem venné. A változások egyszerre jelennek meg a három- és ötajtós, valamint a kombi Ibizán.

Forrás: Seat

Bár az utastérről nem adott ki képet a Seat, annyit azért elárult, hogy jobb anyagokat, új klímavezérlő-panelt és új kormánykereket építettek az autóba. Megjelent az extralistán a Volkswagen Up!-ból ismert hordozható navigációs rendszer, ami az útvonal mutatásán kívül a fedélzeti számítógép és az audiorendszer adatait is megjeleníti, de bluetooth kihangosító is van benne. Új motorok nincsenek, annyi a változás, hogy a 150 lóerős turbós-kompresszoros 1,4 TSI-t már a kombihoz is meg lehet rendelni. Az új Ibiza értékesítése 2012 második felében kezdődik.

Forrás: Seat