Zeta-Jones pikáns jelenetekben

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: EPA A walesi születésű színésznő Karen szerepét fogja majd Fred Zinnemann klasszikusában, a Most és Mindörökkében színpadra vinni, s így ő lehet, aki a Burt Lancaster és Deborah Kerr közti felejthetetlen csókot újraélesztheti. Partneréül Kevin Spaceyt szemelte ki a rendező, az Amerikai Szépség sztárját épp most próbálják rábeszélni, hogy vállalja el Milton szerepét.

A József és a színes szélesvásznú álomkabát lírikusa, Sir Tim Rice jelenleg keményen dolgozik, hogy az eredeti fekete-fehér filmből musicalt kreáljon a londoni West End számára. Mint elmondta: "Catherine Zeta-Jones zseniális lenne, mivel amellett, hogy nagyszerű színésznő, musicalekben is bizonyított már."

Michael Douglas, a 32 éves Zeta-Jones férje is beszállt a produkcióba, trénerként felesége hangterjedelmének növelésén dolgozik. A színésznek már van gyakorlata a zenei produkciók terén: nemrég fejezte be Renee Zellwegerrel a Chicago című musical filmváltozatának forgatását.

A színház szóvivője elmondta: a biztonság kedvéért Madonnát is talonban tartják, arra az esetre, ha nem menne minden a legjobb rendben a Spacey-Zeta Jones párossal.