Meg Ryan szadista szexjelenetekben szerepel

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI Az elsősorban vígjátékairól ismert Meg Ryan új filmjében, Jane Campion (Zongoralecke, Egy hölgy arcképe) In the Cut című mozijában az extrém szexuális kalandokba keveredő Franny Thorstin tanárnőt személyesíti meg. A Susanna Moore regénye alapján készült film igazi sötét történetet mesél el, amelyben fontos szerephez jut a gyilkosság, a szadizmus és az anális szex is. A könyv megjelenése után világszerte óriási botrányt kavart, sok helyen egyszerűen pornókönyvnek minősítettek a regényt, amely egyes olvasók szerint hirtelen és beteges, szadista módon ér véget.

A hollywoodi bennfentesek szerint szerepválasztásával a színésznő szeretne kitörni jókislányos szerepköréből, amelyre az utóbbi idők bukásait (Női vonalak, Kate és Leopold) elnézve már a nézők is ráuntak. "Meg legutóbbi filmjeit lehúzták a kritikák. Most minden bizonnyal új színben szeretne feltűnni, hogy bizonyítsa tehetségét" - nyilatkozta egy filmes szakember.

Meg Ryan-rajongói oldalhttp://www.megryan.co.uk/Ki a legszebb külföldi színésznő?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=32880A bátrak igazsága - Vásárolja meg DVD-n!http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/apps_fokusz/display/index.html?termek.id=30560%26tag=1

Meg Ryan szóvivője cáfolja, hogy a színésznő imázst akar váltani. "Meg egyáltalán nem akar új oldaláról bemutatkozni. Egyszerűen csak nagyon izgatott attól, hogy Jane Campionnel dolgozhat. Meg korábban is készített intenzív, drámai filmeket, mint A bátrak igazsága és a Zűrzavar. A közönség azonban inkább a vígjátékaira emlékezik" - nyilatkozta a szóvivő Ryan új szerepéről.