Franka Potente legszörnyűbb filmes csókja

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA 28 éves színésznő, aki a hírek szerint a jelenleg a Gyűrűk Ura sztárjával, Elijah Wooddal jár, egy német produkció forgatásán alig tudta lefejteni magáról a partnerét. Így emlékezik a kínos jelenetre: "Évekkel ezelőtt egy német filmben olyan partnerem volt, aki sokat dolgozott színházban. Hozzászokott, hogy csak távolról látják, mindent eltúlzott. Már a próbáknál elkezdődtek a gondok: egyszer is úgy ledugta a nyelvét a torkomig, hogy még lélegezni sem bírtam. Sehogy sem tudtam belekezdeni, hogy elmagyarázzam neki a dolgot.

A végén a rendező oldotta meg problémát, mikor is azt mondta neki: 'Igazán furán néz ki, ahogy megcsókolod. Nézd csak meg a monitoron.' Aztán vége lett a napnak és attól kezdve szegény fickó hihetetlenül bizonytalanná vált."

Potente jelenleg a többek között Magyarországon is játszódó Tulse Luper bőröndjei című Greenaway-filmben játszik. A számos sztár köztük Madonna, Sting és Don Johnson szereplésével készülő egészestés mozit jövőre mutatják be. A rendező már most élete egyik főműveként definiálja az alkotást.