Jack Nicholson 65 évesen is csajozik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HavariaPressJack Nicholson nőkhöz fűződő viszonya mindig is zűrös volt. A hűség számára ismeretlen fogalom, és "nem hivatalos" szeretői néha úgy váltak nyilvánossá a "hivatalos" kapcsolat mellett, hogy azokból már gyerek is született.

Angelina Houston színésznővel például 17 évig élt együtt, és a viszonynak az vetett véget, hogy barátnője, Sandra Knight váratlanul bejelentette, hogy terhes. A színésznőnek ekkor lett elege Nicholson félrelépéseiből, és szakított vele. Ő pedig ezek után elvette feleségül gyereke anyját, aki még egy utóddal ajándékozta meg. A házasság azonban - szinte törvényszerűen - egy idő után zátonyra futott.

Nicholson zavaros szerelmi ügyekeinek van előzménye. Minden bizonnyal hatott rá zűrös gyerekkora, melyet végig tévhitben töltött. Miután apja elhagyta a családot, nagyanyjánál élt, akit édesanyjának hitt. Anyukájáról pedig azt gondolta, hogy ő a nővére. A családi rejtély csak akkor tisztázódott számára, amikor a Time magazin riportere portrét készült írni róla, és felgöngyölítette a homályos múltat.

Jack Nicholson-rajongói oldalhttp://www.jack-nicholson.com/

Mindenesetre Nicholson egész életét csajozással töltötte. Nem véletlenül nevezték el azt az utcát, amelyben élt, a "Rossz fiúk útjának". Ezen a Beverly Hills-i sétányon lakott a filmvilág három féktelen nőfalója: Marlon Brando, Warren Beatty és Jack Nicholson.

A páratlan tehetségű színész utoljára a Sötét zsaruk 2 sztárjával, Lara Flynn Boyle-lal járt, de nemrégen szakítottak. Amióta nincs állandó barátnője, újra az éjszakai bárokba jár a barátaival. Nála nem számítanak a méretek, a legkülönfélébb nők tetszenek meg neki. "Vannak fenék-, és vannak kebelcentrikus férfiak. Én meg nőcentrikus vagyok. Nem testrészekre bukom, hanem az egészre" - nyilatkozta.

Amikor pedig a koráról faggatják (idén volt 65 éves), ingerülten válaszol: "Miért, én már nem élhetek? A régi barátaimmal igazán megérdemlünk annyit, hogy néha kirúgjunk egy kicsit a hámból, és csajozzunk egy keveset!"

Korábban:
Lara Flynn Boyle odavan Jay Lenóért
Nicholson látni sem bírja legújabb filmjét
Meghalt a Száll a kakukk fészkére írója