Kim Basinger komoly hátműtéten esett át

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kim Basinger színésznőként azóta lett igazán elismert, mióta kiöregedett a szokványos szőke szexbomba szerepköréből. A Szigorúan bizalmas című filmért még Oscar-díjat is kapott, a legjobb női mellékszereplő kategóriájában.

Az évek múlása azonban nemcsak színészi érettséget, hanem testi fájdalmakat is magával hozott. A 48 éves színésznő évek óta küzd krónikus hátfájással, melyet eddig szótlanul eltűrt. Nemrég azonban olyan elviselhetetlenné vált számára, hogy kórházba vonult, és hátműtétet hajtottak végre rajta.

Bár a közönség ebből aligha vett bármit is észre, Kim Basinger a múlt vasárnap megrendezett Emmy-díjkiosztón az estélyi ruha alatt szoros fűzőt viselt.

Az 8 Mile hivatalos honlapjahttp://www.8-mile.com/

A betegség azonban eddig sem akadályozta meg abban, hogy gőzerővel dolgozzon. A múlt évben két jelentős filmet is készített: az egyik az 8 Mile című film Eminem főszereplésével (melyben Basinger a rapper anyját alakítja), a másik pedig a People I Know című alkotás, melyben Al Pacino a partnere. Egyelőre egyik filmet sem mutatták be, de mindkettőnek nagy a hírverése.

Kim Basinger pedig már készülhet a következő munkájára, mely az Aurora Island című film forgatása lesz. Ebben ismét anyaszerepben látható, többek között Joaquin Phoenix mellett.

Korábban:
Eminem filmje akár Oscart is nyerhet
Emmy-díj a jóbarátoknak
Végre látható Al Pacino új partnere