Goldie Hawn többé nem kér műmelleket

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA The Banger Sisters című vígjátékot szeptember 20-án mutatták be az Egyesült Államokban, Goldie Hawn és Susan Sarandon főszereplésével. A történet szerint két középkorú nő valaha a rockbandát alkotott, és nagy hírük volt az éjszakában. Később útjaik szétváltak, és egyikükből tisztes családanya lett (Sarandon), másikuk azonban folytatta a vad életmódot (Hawn). 50 évesen újra találkoznak és felelevenítik a régi élményeket.

A film rendezője, Bob Dolman arra kérte Goldie Hawnt, hogy a szerep kedvéért viseljen műmelleket. A színésznő hajlandó volt rá, de egyáltalán nem okozott neki örömet: "Súlyos térérzékelési gondjaim voltak, és ezért komoly kihívást jelentett a feladat. Nem értem, egyes nők hogy képesek megküzdeni ezzel" - nyilatkozta.

A The Banger Sisters hivatalos honlapjahttp://www2.foxsearchlight.com/thebangersisters/index.html

Goldie Hawn lánya, Kate Hudson hasonló szereppel robbant be a filmvilágba, mint amelyet édesanyja játszik most. A Majdnem híres Penny Lane-je akár fiatalkori megfelelője is lehetne a The Banger Sisters Suzette-jének. A különbség talán csak az, hogy az anyja adottságait öröklő Hudsont Cameron Crowe nem kényszerítette műmellek viselésére.

Korábban:
Hawnt és Russelt kitiltották a fiuk meccséről
Goldie Hawn
Macaulay Culkint lefőzte az öccse
Sarandon a melegjogokért