Barrymore lép Garland örökébe

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIAz Óz, a nagy varázsló története látszólag kerek egész: a mese végén Dorothy hazajut Kansas Citybe, ahol nagynénje és nagybácsikája várja abban a házban, melyet - úgy tűnik - a hurrikán mégsem repített el. Ez a befejezés elvben nem kínál fel további lehetőséget a folytatásra, Robert Kosberg producert azonban semmi sem tarthatja vissza.

A 12 majom producere azt tervezi, hogy elkészíti az Óz, a nagy varázsló második részét, melyről egyelőre csak annyit árul el, hogy Judy Garland egykori szerepét Drew Barrymore-ra bízza.A forgatókönyv még nincs kész, de bőven van idő a kidolgozására, hiszen a színésznő egyébként sem ér rá egyhamar a forgatásra.

Decemberben mutatják be a Confessions of a Dangerous Mind című filmjét, melyet George Clooney rendezett, és nemrég fejezte be a Duplex című alkotás forgatását, Danny de Vito irányítása alatt. Még tartanak a Charlie angyalai 2 felvételei, de már elvállalta a Barbarella című produkció főszerepét is. Dorothy bőrébe tehát csak ezután bújhat majd.