Audrey Tautou-portré verseny

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Audrey Tautou a Szeretni bolondulásig című francia filmben egy olyan egy festőlányt alakít, aki vibrálóan színes érzelmeit vászonra viszi. Az általa festett kép fontos szerepet játszik a történetben, mely hemzseg a bonyodalmaktól és félreértésektől. A film forgalmazójának pedig jó ötletet adott arra, hogy mozgósítsa a képzőművészet fiatal tehetségeit.

A Szeretni bolondulásig kapcsán tehát pályázat indul, melynek témája Audrey Tautou arca. Aki a leghitelesebben vagy a legkülönlegesebb látásmóddal képes ábrázolni őt - díjat nyerhet. Elsőként azt, hogy műve megjelenik képeslapon, 10 ezer példányban, mellyel aztán bárki találkozhat Budapest utcáin. A második helyezett a Magma Galéria díját nyeri: 20 ezer Ft értékben választhat iparművészeti tárgyat a galéria tárlatából. A harmadik a www.viragneked.hu csokrát nyeri.

A pályázatokat A3-as méretben kell elkészíteni, és december 5-ig postázni a port.hu címére: 1364 Budapest, Pf. 106. De akinek úgy jobban megfelel, személyesen is átadhatja az V. kerület, Váci utca 78-80. alatt. Utolsó lehetőségként pedig e-mailben is elküldheti, a szeretni.bolondulasig@port.hu címre.

A pályázat kihirdetői ígéretet tettek arra, hogy az összes művet kiállítják a Puskin moziban, virtuális tárlatként pedig a www.port.hu és a www.spi.hu honlapokon. December 12-ig a közönség is szavazhat arra, hogy melyik pályaművet tartja a legjobbnak. A szakmai zsűri és a közönség ítéletét december 16-án hirdetik ki az említett weboldalakon.