Liv Tyler a plasztikázás ellen

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Hölgyfórum"A plasztikai sebészetnek szörnyű hatása van. Ezek a nők fiatalíttatni próbálják magukat, de csak öregebbnek néznek ki. Akkor mire jó az egész?" - tette fel őszinte kérdését Liv Tyler, akit személyesen még nem érint a probléma. A 25 éves színésznőt a People magazin egyszer már beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé, és még azt is elnézi neki Hollywood, ha meghízik kissé.

Természetes szépségének még az sem ártott, mikor megvált hosszú fürtjeitől, és bátran mutatkozik smink nélkül. Ugyanakkor neki is sok szorongást okoz az a rengeteg elvárás, amit az emberek a filmsztárokkal szemben támasztanak. "Mindenki arra vágyik, hogy örökké éljen és tökéletes legyen. Ez egy egyszerűen lehetetlen! Szerintem kimondottan unalmas lenne, ha mindannyian tökéletesek lennénk. Nekem éppen az tetszik az emberekben, hogy mindenki más. Minket, színészeket viszont állandó nyomás alatt tartanak: ha elmegyek egy filmbemutatóra, tökéletesen kell kinéznem, mert mindenki azt nézi, hogy mit vettem épp fel. Nagyon stresszes, hogy mindig oda kell figyelni. Az ember szeretne önmaga lenni és nem foglalkozni ezzel."

Majd így folytatta: "Vannak, akik nagy nőnek tartanak. Ez részben azért alakult így, mert az emberek ilyennek szeretnének látni. Pedig amikor a sztárok a magazinokba kerülnek, rengetegen dolgoznak a szépségükön, a sminkestől a styliston át a fodrászig. Ha egyszer véletlenül valós képet mutatnánk magunkról, sokan azt mondanák: 'Te jó ég, ennek narancsbőre van!' vagy 'Figyeld már a hasát!' Miközben mindenki a szülei testadottságait örökli, és ez ellen semmit sem tehet."

A Gyűrűk ura filmtrilógia honlapjahttp://www.lordoftherings.net/

A színésznőnek azonban fel kell készülnie arra, hogy hamarosan nagy reklám-kampány elébe nézhet: december közepén lesz a Gyűrűk ura második részének bemutatója, melyet ismét nagy felhajtás övez.