Kevin Spacey a fiatal filmesekért

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI

A TriggerStreet.com nem tesz mást, mint felületet biztosít, melyet bárki használhat, akinek van mit megmutatnia. Spacey és partnerei pedig remélik, hogy általa a művek ismertté válnak, díjakhoz jutnak és bekerülnek a filmes szakma köztudatába. Ezen túl fontosnak tartják azt is, hogy a fiatal generáció tagjai egymás munkáival is megismerkedjenek, ezért annak, aki saját művét készül feltenni az oldalra, előbb el kell olvasnia két másik jelentkező forgatókönyvét.

TriggerStreet.comhttp://www.triggerstreet.com/Kevin Spacey rajongói oldalahttp://www.spacey.com/

A beléptetési rendszer egyébként is bonyolult és hosszadalmas, mert a site létrehozói csak így tudják kiszűrni a dilettánsokat, és azt, hogy netán valaki lopással vádolja őket. Mindenesetre 14 ezren már átjutottak rajta, hiszen az első héten kb. ennyien jelentkeztek az oldalra. November 10-e óta már 380 forgatókönyv és 200 rövidfilm alkotja a TriggerStreet.com könyvtárát.

Kevin Spacey és partnerei pedig remélik, hogy ötletük valódi segítséget jelent az ifjú tehetségek számára. "Az én pályámat rendkívüli szerencse és számtalan lehetőség övezte, és most szeretnék ebből valamit valamit továbbadni. Azt hiszem, egyfajta kötelességem is, hogy ezt megtegyem, nem igaz?"- nyilatkozta a sztár.