Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Cindy Crawford rendkívüli sikereket könyvelhet el a szórakoztatóiparban. Aktív modell korában a legnagyobb tervezők keresték kegyeit. Népszerűsége csak tovább nőtt, amikor műsorvezetőként vitte sikere az MTV egyik televíziós show-műsorát. A világsztárnak egyedül mozis karrierjét nem sikerült beindítani, hiszen a nagy költségvetéssel készült Tiszta játszma című Joel Silver-produkció nagyot hasalt a mozipénztáraknál. Ráadásul a kritikusok sem bántak kesztyűs kézzel Crawford kisasszonnyal, és alaposan lehúzták színészi teljesítményét.

A film bukása miatt Cindynek egy jó időre elment a kedve a filmezéstől. Karrierje építése helyett inkább magánéletére koncentrált. A visszavonulás gyümölcsözőnek bizonyult, és Crawford most már kétgyerekes anyukaként vághat neki Hollywood meghódításának.

Új filmje kiválasztásakor Crawfordnak fontos volt, hogy olyan produkciót válasszon, amelyben alkalma nyílik színészi játékának csiszolására. A fotómodell arra is ügyelt, hogy ne kövesse el még egyszer a hat évvel ezelőtti hibáját. Ezért nem akart olyan nagy költségvetésű szuperprodukcióban szerepelni, ahol az egész film sikeréért ő a felelős.

Crawford szerencséjére a The Simian Line című film megfelel a felállított kritériumoknak A kis költségvetésből készülő alkotásnál, Crawfordnak nem kell félnie attól, hogy a profitorientált stúdió rajta veri el a port az esetleges kudarc miatt. Cindy színészi fejlődését elsősorban a filmben szereplő kiváló kollégák garantálják. A The Simian Line-ban az Oscar-díjas William Hurt mellett Lynn Redgrave, Eric Stoltz és Harry Connick Jr. lesznek Crawford partnerei.

A film három teljesen különböző életfelfogású, New Jerseyben élő szerelmespár konfliktusokkal teli mindennapjaiba kalauzolja el a nézőt. A három pár sorsa akkor találkozik össze, amikor egy közösen eltöltött vacsora után, egy jövendőmondó azt jósolja meg, hogy az egyik pár szilveszter éjszakáján szakítani fog egymással.

Crawford szerepe szerint egy olyan fiatal anyát alakít, aki folyamatosan úgy érzi, hogy mind karrierje, mind szerelmi kapcsolata veszélyben forog - írja a Yahoo! internetes újság. A film rendezője, Linda Yellen szerint Crawford tökéletes választás volt a szerepre, mert Cindy rendkívül hitelesen játszotta el az egyszerre szeretetre méltó és sebezhető karaktert.

A filmet december 17-én mutatják be az amerikai mozik. A bemutató időpontja elég kockázatos, hiszen a The Simian Line-nak olyan filmekkel kell megküzdenie a közönség kegyeiért, mint A Gyűrűk Ura, vagy a Tom Cruise és Penelope Cruz főszereplésével készült Vanilla Sky.

Korábban:

Cindy Crawford újra anya lett

Ajánlat:

A The Simian Line című film honlapja