Vágólapra másolva!
Csalhatatlan ízlésű hollywoodi dívák, tétova reménységek, magabiztosan hódító tévésztárok lejtettek idén a cannes-i vörös szőnyegen. Idén is volt kitől tanulni, volt kin szörnyülködni, és voltak, akik egyszerűen csak szerepet tévesztettek. Szubjektív áttekintés a Croisette húspiacáról.
Vágólapra másolva!

22. Andie MacDowell

Zavarba ejtő darab. Ő alapvetően pozitív példa a méltóságteljes öregedésre, de hajszálon múlik, mit lehet ízlésesen megmutatni belőle.

Forrás: AFP

- - -

21. Gemma Arterton

Azért az elég kínos, ha egy Bond-lányról Cannes-ban derül ki, hogy mégsem olyan jó nő, nem? Ez a ruha annyira öregít és kövérít, hogy az az érzésünk, mintha egy kivénhedt halat vetett volna partra a tenger.

Forrás: AFP

- - -

20. Bérénice Marlohe

Hát ezzel a szereléssel még nem sikerült elhitetni velünk, hogy kenterbe veri majd az utóbbi idők legbombázóbb Bond-lányát, Halle Berry-t.

Forrás: [origo]

- - -

19. Freida Pinto

Vannak természetes szépségek, akiket csak elcsúfít a cicoma. Az az érzésem, hogy Freida Pinto is a legjobban smink nélkül, mezítláb mutat.

Forrás: [origo]

- - -

18. Salma Hayek

Még midig nehezen térek napirendre afelett, hogy ez a vagány mexikói csaj, aki Edward Nortonnal járt, és Frida Kahlo volt a szerepálma, férjhez ment egy divatmágnáshoz, hogy úgy pompázzon a Cote d'Azurön, mint akinek ez a fő életcélja. Most meg úgy néz ki, mint amikor a szobalány titokban felpróbálja az úrnője estélyi ruháját, és tesz egy kört a szálloda körül.

Forrás: [origo]

- - -

17. Jane Fonda

Természetesen le vagyunk nyűgözve, hogy valaki ennyi idősen ilyen eszméletlenül jól néz ki. Sok időt (és pénzt) vehet igénybe.

Forrás: [origo]

- - -

16. Bérénice Bejo

Az első, ami eszébe jut egy nőnek, hogy nem lehet kényelmes ez a ruha - lenyomja a cicit, és még attól is folyton rettegni kell, nehogy lejjebb csússzon. De az Oscar-díjkiosztón viselt ruhájánál feltétlenül jobb választás, és a testtartása is arról tanúskodik, hogy hazai pályán mennyivel magabiztosabb és felszabadultabb.

Forrás: [origo]

- - -

15. Kirsten Dunst

Meglepő választás tőle, aki mindeddig idegenkedett az egydimenziós kaliforniai cicababa szerepkörétől. Ebből a ruhából hiányzik a csavar, és sosem fogom megérteni, miért nem kezd valamit azokkal a híresen szép melleivel. Ebben a ruhában még sejteni sem engedi őket.

Forrás: [origo]

- - -

14. Reese Witherspoon

Nem olyan elementáris a nőiességében tobzodó, várandós nőként, mint pár éve Angelina Jolie volt ugyanitt, de hát hogy is hasonlíthatnánk őket egymáshoz? Reese Witherspoon nemcsak a vásznon szomszéd lány, hanem a vörös nyőnyegen is.

Forrás: [origo]

- - -

13. Naomi Watts

A korát még mindig nem hisszük el neki, és lányos megjelenésén, finomságán mit sem változtatott, hogy időközben kétgyerekes anya lett. Naomi Watts mindig is kifinomult intelligenciájával hódított, még szép, hogy most is.

Forrás: [origo]

- - -

12. Natalia Oreiro

Tessék, pont ezért nem való minden tévésztár a vászonra. Mert hiába stimmel minden, ahhoz, hogy feltűnést keltsen, némi karizmára is szükség volna. A vörös szőnyegen egy dolgot érdemes megfogadni: nem szabad tutira menni. Az unalmas.

Forrás: [origo]

- - -

11. Eva Longoria

Ha túltesszük magunkat azon, hogy mit keres itt egyáltalán (nyilván ugyanazt, mint Natalia Oreiro), akkor egész ügyesen oldotta meg a feladatot. Jennifer Anistontól vehetett leckét sallangmentes eleganciából.

Forrás: [origo]

- - -

10. Kristen Stewart

Szegényt folyton figyelik, ítélkeznek felette, és ezt láthatóan nem tűri jól. Fiatal még, nem találta meg a stílusát, és egyébként sincs meg benne az az önimádó exhibicionizmus, ami a vörös szőnyegen való tündökléshez kell. Ez a ruha csöppet sem illik hozzá, egy tíz évvel idősebb, telt alkatú nőhöz passzol, és Kristen kedvetlen beállása végképp nem tesz jót neki. Minden csak nem szexi, nem elegáns, nem tüzes. Valami merész, punkos, mini fazon talán feldobta volna a kisasszonyt.

Forrás: [origo]

- - -

9. Mia Wasikowska

Vele majdnem ugyanaz a helyzet, mint Kristen Stewarttal. Nem kéne sem hollywoodi jókislánynak, sem angol arisztokratának, sem vad bombázónak beöltöztetni. Vállalnia kéne egy kis lázadást, hogy tojik az egészre, hogy nem az ő világa, hogy ő egy színész, nem pedig modell. Most mintha inkább csak elbújni akart volna a sztár-dömpingben.

Forrás: [origo]

- - -

8. Jessica Chastain

Bármit is vesz fel - hibázni nem szokott - sosem lesz a vörös szőnyeg ördöge, mert elsősorban színésznő, a dívaság távol áll tőle. Szép, szép ez a klasszikus szabás, a Hollywood aranykorát idéző megjelenés, de inkább egy nyomulós sztárocskára hasonlít, nem egy befutott csillagra.

Forrás: [origo]

- - -

7. Milla Jovovich

Ő például, akinek nincs mit domborítani, mindig hetykén viseli az alakját. Most is egész rockosan sikerült magára tekernie ezt a lila függönyt, hiszen egy kis lázadást mindig bele kell csempésznie a megjelenésébe.

Forrás: [origo]

- - -

6. Julianna Margulies

Ezt kell elérni negyven felett: magabiztos nőiességet, a legszimplább eleganciát, hetyke nemtörődömséget. Ahhoz képest, hogy ő Cannes-ban csak vendég, sikerült frusztráció és erőlködés nélkül abszolválnia a fellépést.

Forrás: [origo]

- - -

5. Kylie Minogue

Ez igen! Visszatért a diszkókirálynő.

Forrás: [origo]

- - -

4. Virginie Ledoyen

Van, aki mindegy, mit visel. Ellenállhatatlan.

Forrás: [origo]

- - -

3. Marion Cotillard

Képtelen mellényúlni. Sosem közönséges, sosem kihívó, mindig finom nőiesség, és kislányos szemérmesség árad belőle. Most is imádnivaló.

Forrás: [origo]

- - -

2. Diane Kruger

Istenem, ha a vásznon is mindig ilyen lélegzetelállító, finom tünemény lenne! De Diane Krüger sajnos még mindig modellnek a legjobb. Olyan, mint Alexa Chung, vagy Caroline Issa, akiknek nem csak az alakját, hanem tökéletes ízlését is csodáljuk.

Forrás: [origo]

- - -

1. Nicole Kidman

Peckesen szalutált a mellbimbója a hidegben, ezt már tudjuk. Királynői termetén persze majdnem minden jól áll, és ha merev arccal fotózzák, akkor a sok plasztika sem zavaró. Csak ne kezdjen mosolyogni. Nicole azonban valódi hollywoodi díva, ezt el kell ismerni.

Forrás: [origo]