Reese Witherspoonnak kinőtt a harmadik lába

Vágólapra másolva!
Támadnak a polipsztárok a Vanity Fair legújabb fotóin: Reese Witherspoonnak három lába van, Oprah Winfreynek plusz keze nőtt. A fotókat szétszedte az internet népe, de a két sztár is ironikusan reagált a képekre, amelyeket egyébként az egyik leghíresebb portréfotós, Annie Leibovitz készített.
Vágólapra másolva!

A Vanity Fair Oscar-gálára hangolt hollywoodi különszáma furcsa fotós bakikkal van tele. Tegnap reggel tette közzé a Twitteren a lap azt a csoportképet, amin hemzsegnek a sztárok (Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Tom Hanks, Michael B. Jordan, Zendaya, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot, Robert De Niro) és a bakik. De a többi közzétett képpel is baj van.

A Vanity Fair csoportképe Forrás: Vanity Fair/Annie Leibovitz

Az éles szemű twitterezők azonnal szétszedték Oprah Winfrey, Reese Witherspoon és Nicole Kidman bal oldali "triptichonját". Közelebbről nézve ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a photoshopolásnál nem végeztek rendes munkát: Reese Witherspoon a harmadik lábával támaszkodik Winfrey combjának.

De egy másik képpel is baj van, azon ugyanis úgy tánik, mintha Winfrey, megirigyelve Witherspoon harmadik végtagját, egy harmadik kezet növesztett volna:

A bakira a Vanity Fair is reagált, szerintük Witherspoon lába egyértelműen a ruhájának egyik simítása.

De a két érintett sem hagyta szó nélkül az esetet. Reese Witherspoon azt írta a Twitterén, hogy

Winfrey pedig erre azzal replikázott, hogy ő elfogadja a színésznő három lábát, tudván, hogy Witherspoon is így van az ő három kezével.