Jennifer Garner az év nője a Harvardon

Screening Of IFC Films' "The Tribes Of Palos Verdes" GettyImageRank1 People DRESS VERTICAL Looking At Camera THREE QUARTER LENGTH LONG HAIR Brown Hair SMILING USA Black Color California City Of Los Angeles One Person Satin Pendant Photography Film Industr
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 21: Jennifer Garner attends the Screening Of IFC Films' "The Tribes Of Palos Verdes" at the Ray Kurtzman Theater on November 21, 2017 in Los Angeles, California. Christopher Polk/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Színészi pályafutása és filantróp, valamint vállalkozói tevékenysége elismeréseként idén Jennifer Garnernek ítélte oda az év nője díjat a Harvard Egyetem színjátszóköre - jelentette be a társulat.
Vágólapra másolva!

A 49 éves Garnert hagyományosan a Harvard téren tartott parádéval és mókás köszöntéssel ünneplik majd, és végül megkapja a színtársulat jelképes puddingos tálját. A Hasty Pudding színjátszókör 1844-ben alakult a Harvard Egyetemen, a világ harmadik legrégebben fennálló társulatának tartja magát. Az év nője elismerést 1951-ben alapították, hogy azzal a szórakoztatás világában nyomot hagyó művészeket díjazzák.

Tavaly Viola Davisnek ítélték oda a puddingos tálat, a korábbi díjazottak között volt Meryl Streep, Julia Roberts, Ethel Merman és Cher is.

A díjátadó ceremóniát február 5-én rendezik meg, azon a napon, amikor a társulat új előadása is debütál. Molly Chiang társproducer elmondta: nagyon készülnek a ceremóniára, amelynek időpontja először esik egybe egy bemutatóval.

Jennifer Garner Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk


Garnert számos Emmy-díjra jelölték az Alias című filmsorozat főszereplőjeként.

Filmjei közül a Juno, a Mielőtt meghaltam és a Hirtelen 30 is nagy is közönségsikert aratott.


A színésznő komoly szerepet vállal a Save the Children jótékonysági szervezet munkájában és kampányol is érte. Emellett társalapítója a Once Upon a Farm nevű, organikus élelmiszert előállító cégnek, amelynek célja, hogy a legjobb minőségű ételt biztosítsa fenntartható módon a gyerekeknek.

Az év férfijának ítélt Hasty Pudding-díjat idén Jason Bateman kapja, aki Garner férjét alakította a Juno című filmben.

Bateman díjazását már decemberben bejelentette a társulat. A női és férfi díjazottat külön ünneplik az egyetem kampuszán, Bateman ceremóniáját február 3-án tartják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!