2008 a moziban: Legjobb meztelen jelenet

Vágólapra másolva!
Egyrészt pártoljuk a művészet nevében tett bátor kitárulkozásokat, másrészt pedig nem szeretnénk ha a 2008-as moziév áttekintése olyan száraz témákból állna, mint a legjobb díszlettervezés vagy a legjobb hangeffektusok, így számba vesszük azokat a színészeket, akik idén pőreségükkel is beragyogták a vásznat.
Vágólapra másolva!

5. Angelina Jolie (Wanted)

Forrás: [origo]

Az akciódús bérgyilkos-csinnadrattában sajnos nagyon szűk marékkal mérték Angelina meztelen testének látványát, de legalább jól szemügyre vehettük a tetoválásait, amint kikászálódott egy jéggel teli kádból.

Olvasnivaló: A Wanted kritikája

+ + +

4. Jason Segal (Lepattintva)

Forrás: [origo]

Nem mérték szűk marékkal ellenben Jason Segal kamerába lengetett férfiasságát. Iszonyat vicces lenne megnézni közelről a nézők reakcióját, amikor újra és újra szembesülnek vele. Ráadásul ez a filmtörténelem legszánalmasabb szakítósjeleneteinek egyike.

Olvasnivaló: További szánalmas szakítások, A Lepattintva kritikája

+ + +

3. Tóth Orsi (Delta)

Forrás: [origo]

Egy kellemes reggeli csobbanás a Dunában meztelenül - ilyet is már csak filmen élvezhetünk! Lehetne itt hadoválni az ember és a természet összeolvadásáról, de ez nem egy naturista kiáltvány, így maradjunk egyszerűen annyiban, hogy szemet gyönyörködtető az a jelenet.

Olvasnivaló: A Delta kritikája, Interjúnk Tóth Orsival

+ + +

2. Viggo Mortensen (Eastern Promises)

Forrás: [origo]

Csak David Cronenbergnek juthat eszébe, hogy egy gőzfürdőbe helyezzen egy brutális, akciódús leszámolást. Mortensen pedig nem szemérmeskedett; jól ellátta ellenségei baját egy szál semmiben.

Olvasnivaló: Viggo Mortensen Oscar-jelöléséről, Viggo Mortensent kaptuk Mikulásra

+ + +

1. Penélope Cruz (Elégia)

Forrás: [origo]

Spanyolország büszkesége szerencsére sohasem tartozott a szégyenlős színésznők közé, a vén kujon Ben Kingsley előtti kitárulkozása azonban több okból is karrierje és egyben a 2008-as év legjobbja: ízléses, a történet szempontjából kulcsfontosságú, hosszú ideig tart, jól meg van világítva és persze csodaszép.

Olvasnivaló: Penélope Cruz A-tól Z-ig


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!