"Mi vagyunk a csoport élén, egy fantasztikus utazáson veszünk részt – mondta a meccs első gólját szerző Gera Zoltán az M4 televíziónak. – A gólomról beugrott egy kellemes gól a Liverpool ellen, csak az a pipában kötött ki."
Gera még a West Brom színeiben, a Premier League-ben lőtte a fenti gólt, de már nem is érdekli a múlt, egyszerűen csak "alig várjuk, hogy újra pályára lépjünk".
Bernd Storck szövetségi kapitány álomnak nevezte a történteket, de nemcsak a saját maga, hanem
egész Magyarország számára,
és egyelőre "nem találok szavakat erre".
A két gólt szerző Dzsudzsák Balázs elárulta: "Gera Zolinak igaza volt, mert mindig türelemre intett, és nyugtatgatott, hogy előbb-utóbb elsül majd a lábam."
"Még én sem tudom megmagyarázni, hogy mi ez a döbbenetes feljavulás a részünkről,
az, hogy megnyertünk egy ilyen csoportot, mindent megér, de továbbra sem hisszük azt magunkról, hogy mi vagyunk a legjobbak – folytatta a nyírlugosi Eb-hős. – Nekünk nem az az erősségünk, hogy van egy játékosunk, aki az egész világnál többet ér, hanem a csapat, amit nem cserélnék el a világon semmire."
"Egy kicsit izgultam, de nagyon vártam már ezt a pillanatot, hogy pályára küldjön a mester – árulta el az újonc Bese Barnabás. – Nehéz meccs volt, nemcsak a mai, hanem mind a három, de végig hittünk abban, hogy az elvégzett munka meghozza a gyümölcsét.
Ezt senki sem várta tőlünk,
de bebizonyítottuk, hogy képes ilyen eredményekre is a csapat. Menetelünk tovább, ameddig csak lehet."