Parragh László: Új intézkedések várhatók a Széchenyi Kártyák esetében

PARRAGH László
Budapest, 2021. június 9. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke beszédet mond a Világgazdaság üzleti napilap Magyarország újraindításáról szervezett konferenciáján a Budapest Kongresszusi Központ 2021. június 9-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Világgazdaság üzleti napilap Magyarország újraindításáról szervezett konferenciáján elmondta, hogy a kamara több javaslatát is beépítette a kormány a válságkezelés során. A gazdasági helyreállás szépen látható abból is, hogy egyre kevesebb bizonytalanságot tapasztalnak a vállalkozások körében. Az MKIK elnöke külön kiemelte, hogy 400 ezer társas vállalkozást értesítettek arról, hogy vegyék fel az oltást.
Vágólapra másolva!

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke arról is beszélt, hogy 2017 után a magyar gazdaság növekedése lényegesen gyorsabb volt, mint Németországé. Az elmúlt időszakban jelentősen nőttek a konjunktúravárakozások itthon. A bizonytalanság alakulása jelentősen csökkent a vállalkozások körében - tette hozzá.

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke beszédet mond a Világgazdaság üzleti napilap Magyarország újraindításáról szervezett konferenciáján a Budapest Kongresszusi Központban, 2021. június 9-én Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Újraindítási programot indít az MKIK a Széchenyi Kártya Programon keresztül. Többféle konstrukció lesz elérhető a következő hónapokban.

- tette hozzá.

Parragh László szólt arról is, hogy ha ki akarunk lábalni a válságból, akkor a minimálbérszinten is változtatni kell.