Rangos díjat kapott az Origo

Érték és Minőség Nagydíj pályázat, kitüntetés, Origo gazdaság rovat, gazdaságrovat, Origo gazdasági szerkesztősége, Kommunikációért Nívódíj, Országház Felsőházi terem, 2021.09.09.
Vágólapra másolva!
Rangos elismerésben részesült az Origo Gazdaság rovatának szerkesztősége: a 2021-es év Érték és Minőség Nagydíj pályázati díjátadó ünnepségén a Kommunikációért Nívódíjat vehettük át a Parlamentben.
Vágólapra másolva!

Az Országház Felsőházi termében rendezett ünnepségen köszöntőt mondott Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke, Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese, és Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kiírói Tanácsának képviselője, a pályázati rendszer alapítója.

Az eseményen a pályázat Kommunikációért Nívódíját - az elismerő oklevelet és a díjat - Farkas Sándortól az Origo főszerkesztője, Gábor László, és a lap Gazdaság rovatának vezetője, Juhász Péter vette át a díjat alapító vállalkozások képviselőinek és az idei év díjazott vállalkozásait képviselők jelenlétében.

Juhász Péter, az Origo Gazdaság rovatának vezetője az elismerés átvételét követően az Országházban Fotó: Csudai Sándor - Origo

A díj odaítélésének indoklása szerint az Origo gazdasági szerkesztősége

vehette át.