Égett haj néven dobott parfümöt piacra Elon Musk

Elon Musk
FUERSTENWALDE, GERMANY - SEPTEMBER 03: Tesla head Elon Musk talks to the press as he arrives to have a look at the construction site of the new Tesla Gigafactory near Berlin on September 03, 2020 near Gruenheide, Germany. Musk is currently in Germany where he met with vaccine maker CureVac on Tuesday, with which Tesla has a cooperation to build devices for producing RNA vaccines, as well as German Economy Minister Peter Altmaier yesterday. (Photo by Maja Hitij/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Elon Musk Burnt Hair („égett haj") néven parfümöt dobott piacra, majd szerdán bejelentette, hogy tízezer darabot már el is adott az illatból – írja a VG. 
Vágólapra másolva!

Elon Musk egy keddi Twitter-üzenetben azt írta, hogy a parfümmárkája „a Föld legfinomabb illata". A termék a The Boring Company honlapján 100 dollárért (több mint 44 ezer forint) van feltüntetve. Ennek ellenére nem sok információ van arról, hogy mit tartalmaz az illat.

A cég így írja le:

Elon Musk bejegyzése:

A Tesla vezetője kedden a következőt írta: "Egy olyan névvel, mint az enyém, elkerülhetetlen volt, hogy bekerüljek az illatbizniszbe – miért is küzdöttem ellene ilyen sokáig?!" Ezt követően parfümértékesítőre változtatta a Twitter-profilja leírását. Egy nappal később a milliárdos üzletember arról számolt be, hogy az illat eladásai átlépték a 10 ezer darabos határt, ami azt jelenti, hogy a termék jegyzése utáni első hat órában a forgalom egymillió dollárt ért el.

Nem ez az első pillantásra szokatlan termék, amivel a dúsgazdag techguru jelentkezik. Ahogy az Origo megírta, néhány éve lángszórókat dobott piacra a Boring Company. Azokat rekordgyorsasággal kapkodták el a vevők akkor.

Több információt a VG oldalán olvashat.