Egész nyárra korlátlan repülést kínál egy amerikai légitársaság

Frontier Airlines
Vágólapra másolva!
Különleges nyári akciót jelentett be egy amerikai fapados légitársaság. A Frontier Airlines utasai 399 dollárért korlátlanul utazhatnak belföldön és egyes nemzetközi járatokon is. Mindeközben Hongkong 500 ezer ingyen repülőjegyet oszt szét, hogy élénkítse a turizmust.
Vágólapra másolva!

Korlátlan repülést kínál az utasainak az amerikai Frontier Airlines fapados légitársaság. Az akció keretében bárki vásárolhat egy „bérletet" 399 dolláros (kb. 140 ezer forint) bevezető áron.

Ez pedig feljogosítja a tulajdonost, hogy május eleje és szeptember vége között korlátlan mennyiségű útra foglaljon repülőjegyet.

A belföldi járatok mellett nyolc új Puerto Ricó-i útvonalra is lehet jegyet foglalni – írja a New York Post.

A Frontier emellett éves „bérletet" is kínál, ugyanilyen feltételek mellett. Ennek ára 999 dollár. A vállalat bejelentése szerint a nyári bérletek limitált számban állnak rendelkezésre, és „érkezési sorrendben" lehet hozzájuk jutni.

Korlátlan utazásra jogosító bérletet kínál a nyárra egy amerikai fapados légitársaság Forrás: Wikimedia Commons/Flickr/Raymond Wambsgans

Nem az amerikai légitársaság az egyetlen azonban, amely igyekszik fellendíteni a turizmust. Hongkong turisztikai vezetése pénteken jelentette be, hogy

egy kampány során 500 ezer ingyen repülőjegyet osztanak szét márciustól, a következő hat hónapban.

A jegyek három hongkongi légitársaság járataira lesznek majd érvényesek – írja a CNBC.

Az ingyenjegyek részei annak a 2 milliárd hongkongi dolláros csomagnak, amelyet az állam a légitársaságoknak ajánlott fel 2020-ban, a koronavírus-járvány hatásainak enyhítése érdekében.

A jegyeket több fázisban osztják majd ki.

Először az ázsiai régiók utasai kaphatnak jegyeket, majd később a világ más területein élők is.

A bejelentéskor a kampányt szervezők közölték, bár csak 500 ezer jegyet osztanak ki, úgy számolnak, hogy több mint 1,5 millió turistát vonz majd a kampány.