Meditációs piramissal árulják Uri Geller otthonát

Uri Geller, izraeli előadóművész, gyógyító erejű kastély, eladó, Sonning, Berkshire
COLOGNE, GERMANY - JANUARY 06: Uri Geller deforms a spoon during a photocall for his new show 'The next Uri Geller - Unglaubliche Ph?nomene Live' on January 6, 2008 in Cologne. (Photo by Ralf Juergens/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az eredeti árhoz képest jelentős kedvezménnyel árulja az otthonát Uri Geller. A világhírű bűvész ráadásul azt állítja, hogy az otthona „különleges erőkkel" bír.
Vágólapra másolva!

Uri Geller jelentős kedvezménnyel árulja az otthonát, amely 2015 óta piacon van. A bűvész most azzal is magához csábítaná a vevőket, hogy azt állítja, a háza „különleges gyógyító erőkkel" bír.
Geller egyébként 2015-ben dobta piacra a Londonhoz közeli vidéki otthonát, eredetileg 15 millió fontért. A házat most mindössze 7,95 millió fontért, vagyis 3,4 milliárd forintért árulja – írja a Mirror.

Uri Geller jelentős kedvezménnyel árulja az otthonát Forrás: Shutterstock

Az ingatlan számos luxusfelszereltséggel rendelkezik. Van benne fűtött medence, jacuzzi, professzionális edzőterem, házimozi, teniszpálya és még egy helikopter leszálló is található a birtokon. A 76 éves művész 1986-ban építtette a házat.

Az ingatlanban a brit uralkodócsalád tagjai mellett olyan sztárok is megfordultak, mint Michael Jackson, aki Geller tanúja volt, amikor 2001-ben megújította a házassági fogadalmát.

A birtok igazi különlegessége viszont az, hogy kialakítottak rajta egy speciális „meditációs piramist". Uri Geller rajongói számára tehát igazi különlegesség az ingatlan, melyben a művész feleségével és két gyerekével lakott.