Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elárverezik Kóbor János szeretett autóját

Kóbor János egész alakos fotó énekel énekes FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS KÉPKIVÁGÁS koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY
Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a zenekar beat-mise turnéjának első állomásán, a Budapest Parkban 2015. május 30-án este. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
A Borsnak adott interjúban Kóbor János, azaz Mecky lánya, Kóbor Léna elárulta, hogy édesapja egyik kedvenc autóját felajánlja a Covid-árvák javára. A szívbemarkoló akciót édesanyjával együtt találták ki, hogy segíthessenek a világjárvány áldozatainak.
Vágólapra másolva!

A 16 éves Kóbor Léna és édesanyja, Kóbor-Deme Zsóka a család legfájóbb történését a köz javára fordítja. Életük legnehezebb időszakán vannak túl Kóborék, hiszen 2021 év végén elveszítették Kóbor Jánost, a családfőt, a férjet, az apát.

"Apukám nagyon jól vezetett, emlékszem, ahogyan a Balatonra utaztunk együtt, vagy például mindig ő vitt iskolába is" – nosztalgiázott Léna. Méghozzá nem is akármilyen járgánnyal járt az ikonikus zenész:

stílszerűen egy Opel Omega volt Mecky kedvence.

Rengeteg szép emlék köti ehhez a kocsihoz, most édesanyjával mégis úgy döntöttek, hogy elárverezik az autót, és a pénzt a Covid-árváknak ajánlják fel. "Valahol én is egy Covid-árva vagyok" – tette hozzá Léna.

Az árverési ötletet édesanyja találta ki, és neki is rögtön megtetszett az ötlet. Édesapja nagyon szerette ezt a kocsit, és Léna úgy gondolja, biztosan nagyon örülne, hogy jó célt szolgál majd, és jó kezekbe kerül - írja a lap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről