Becsapódott egy autó a világ legismertebb szendvicsezőjébe - videó

Subway Settles Not-Really Foot Long Sandwich Litigation GettyImageRank2 Serving Settlement Announcement FOOD Business FINANCE HORIZONTAL USA RESTAURANT Florida - US State Miami Customer LAW SANDWICH Deceptive Marketing Busy Blocked Terms Photography less
MIAMI, FL - OCTOBER 21: A Subway restaurant is seen as the company announced a settlement over a class-action lawsuit that alleged that Subway engaged in deceptive marketing for its 6-inch and 12-inch sandwiches and served customers less food than they were paying for on October 21, 2015 in Miami, Florida. While it denies the claims, Subway said that franchisees would be required to have a measurement tool in stores to make sure loaves are 12-inches. Joe Raedle/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egy ember meghalt, öten pedig megsérültek, miután egy autó nekiment egy Subway szendvicsboltnak Greenville városában. A rendőrség még vizsgálja a baleset okát.
Vágólapra másolva!

Szerdán az Egyesült Államok egyik városában, Greenvilleben, egy autó olyan erősséggel csapódott neki egy Subway üzletnek, hogy átütötte a homlokzatát. Az ütközés következtében a túlsó oldalon lévő Planet Fitness edzőterem is megrongálódott – derül ki az MSN cikkéből.

Videó a helyszínről:

A helyszínre érkező rendőrség beszámolója szerint egy ember meghalt, öt másik pedig megsérült, akik közül négyet a Rhode Island-i kórházba szállítottak.

A jármű vezetőjét jelenleg a Miriam kórházban kezelik. Steven Quattrini Smithfield, tűzoltóparancsnok-helyettes elmondta, hogy egyelőre a rendőrség még vizsgálja a baleset okát. Az autót vezető férfi nay sebességgel érkezett a parkolóba, és egyenesen az üzletbe hajtott.

A Subway üzlet és a Planet Fitness az ügy kivizsgálása alatt zárva tart. A rendőrség nem hozta nyilvánosságra az áldozat nevét.

A címlapi kép illusztráció!