Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Albérlőt keres a ‘Hawaii Five-0’ sztárja

James Caan, elhunyt, meghalt, színész
HOLLYWOOD - MAY 03: Actors James Caan, Scott Caan and Wendy Glenn arrive at the Los Angeles premiere of IFC Films' "Mercy" at the Egyptian Theatre on May 3, 2010 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Scott Caan, a "Hawaii Five-0" című sorozat főszereplője havi 15.000 dollárért (ötmillió forintért) szeretne albérlőt találni a kaliforniai Malibuban található csodálatos tengerparti házába.
Vágólapra másolva!

Scott Caan, amellett, hogy a népszerű Hawaii-Five-O egyik főszereplője, szerepet kapott az Oceans Eleven című filmben. Édesapja James Caan, a Keresztapa című nagysikerű film Sonny Corleone-ja volt.

James Caan, Scott Caan és Wendy Glenn Forrás: Getty Images via AFP/2010 Getty Images/Kevin Winter

A több mint 214 négyzetméteres, négy hálószobás és 3 és fél fürdőszobás otthon a híres Serra Retreat közösségben található. A Cape Cod stílusú ingatlan 1971-ben épült, és azóta is eredeti állapotában őrizték meg. A Cape Cod ház, amely az azonos nevű New England-i régióhoz kapcsolódik, az Amerikai Egyesült Államok egyik legkedveltebb stílusa. Az ilyen házakat úgy tervezték, hogy megbirkózzanak a gyakran zord időjárással, a közepesen meredek tető például elbírja a nagy esőzést, havazást. Általában téglalap alakú az alapja, és könnyen bővíthető.

A ház egyik csábító erejét adja, hogy csupán pár lépésre van a tengerparttól, és mindenhonnan csodaszép kilátás nyílik az óceánra. Közel van továbbá Malibu éttermeihez, üzleteihez és turista attrakcióihoz is.

A napsütötte nappali ferde, gerendás mennyezettel, téglás kandallóval, tetőablakokkal, ülősarokkal, és egy privát szobába vezető franciaajtókkal rendelkezik.

A szoba túloldalán található a konyha dupla tűzhelyjel, bárpulttal és fehér szekrényekkel.

Az ingatlan legnagyobb szenzációja a luxus lakosztály, amelyhez egy privát kültér is tartozik.

A három további világos és tágas hálószoba ideális a nagyobb családok, vagy akár a váratlanul és éjszaka érkező vendégek számára. Az egyik hálószobához dupla ajtó és saját erkély is tartozik.

A fürdőszobák elegánsak és tágasak, mindegyik minimalista stílusú. Az egyikben például üveggel burkolt, csempézett zuhanyzó van.

Forrás:Realtor

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről