14 évesen teherbe esett és abbahagyta az iskolát, most milliókat keres álmai munkájával

Alex Yetter, influencer, ingatlanügynök, ingatlanos
Vágólapra másolva!
Egy fiatal lány a szülei pincelakásában élt, miután kamaszként teherbe esett, most ingatlanügynökként dolgozik, luxusvillákat árul, drága autói vannak, és álmai lakásában él. Bár nem volt egyszerű a helyzete, a kitartás, a fiatal korát meghazudtoló felelősségtudat és a szorgalmas, becsületes munka hozzásegítette ahhoz, hogy rátaláljon a szerencse, és ma már olyasmivel foglalkozhasson, amit igazán szeret.
Vágólapra másolva!

A még most is nagyon fiatal anyuka, a 22 éves Alex Yetter, őszintén elmondta, hogy egyáltalán nem volt könnyű dolga, hiszen amíg kortársai tanultak, szórakoztak, élték a fiatalok gondtalan életét, ő kisgyereket nevelt és háztartást vezetett, ami anyagilag és lelkileg is nagyon megterhelő egy tizenéves lány számára:

- ismerte be a lány, azonban hozzátette, hogy ma már nagyon boldog és elégedett az életével, és egyáltalán nem bánja, hogy így alakult a sorsa. Úgy érzi, ennek köszönheti, hogy mára ennyi mindent elért.

Alex felidézte, hogy

az élete fenekestül felfordult, miután a terhességi tesztje 14 évesen pozitív lett.

A lány teljesen bepánikolt, és rendkívül kínosan érezte magát, ezért mindenki elől titkolta a hírt. De amikor a terhessége 20. hetébe lépett, látványosan elkezdett nőni a hasa, osztálytársai pletykákat kezdtek terjeszteni róla. Az emberek megvetették, folyamatosan rosszindulatú megjegyzésekkel illették.

A helyzet addig fajult, hogy Alex már nem tudta elviselni, így kénytelen volt abbahagyni az iskolát, és 15 évesen világra hozta kisfiát, Milo-t.

A fiatal anya idővel bölcsődébe íratta Milo-t, hogy folytassa tanulmányait.

Beiratkozott egy online középiskolai tanfolyamra, mellette pedig egy szoláriumban dolgozott, hogy legyen pénze kifizetni a számláit.

A fiatal nő úgy véli, hogy az, hogy ilyen fiatalon kellett felnőnie, és felelősségteljes döntést hoznia, az ingatlanok világa felé terelte őt, amiben végül megtalálta álmai hivatását.

Kemény munkája és elszántsága megtérült,

ma már több százmilliós luxusvillákat ad el.

Alex most álmai lakásában él, nyolcéves kisfiát pedig beiratta egy keresztény magániskolába.

Forrás: DailyStar