Újabb házat vett a gyönyörű színésznő Michelle Pfeiffer

60 évesen is bombaformában: Michelle Pfeiffer szépségtrükkjei
Vágólapra másolva!
Michelle Pfeiffer 10 millió dollárt fizetett egy kifinomult Los Angeles-i ingatlanért a Palisades Riviérán, Los Angeles Westside régiójában. A környéket a Sunset Boulevard osztja északi és déli részre. A Riviéra Santa Monica és Brentwood városrészekkel határos.
Vágólapra másolva!

Michelle Pfeiffer színésznő és televíziós producer férje, David E. Kelley egyáltalán nem csinálnak titkot abból, hogy rajonganak Los Angeles Westside régiójáért. A házaspár az elmúlt években számos házat vásárolt és adott el itt, gyakran elképesztő árakon. Két évvel ezelőtt például nagy médiavisszhang közepette hoztak tető alá egy üzletet egy Pacific Palisades-i kúria eladásáról 25 millió dollárért, amit tőlük egy nagy TikTok befektető volt felesége vásárolt meg. 2005-ben pedig egy hatalmas brentwoodi házat adtak el 18 millió dollárért a jelenlegi tulajdonosnak, a Disney vezérigazgatójának, Bob Iger-nek.

65 évesen is bombaformában: Michelle Pfeiffer szépségtrükkjei Forrás: The Edit Magazine

Pfeifferék idén eladás helyett inkább vásároltak, de szintén ezen a környéken: 10,6 millió dollárt fizettek egy házért, amely az úgynevezett Pacific Palisades Riviéra egy különösen frekventált részén található.

A 706 négyzetméteres kúria közvetlen szomszédságában nem mellesleg Bill Cosby régi Los Angeles-i otthona van, de nagyon közel van Steven Spielberg, Sugar Ray Leonard és Dan Castellaneta pazar birtokaihoz is.

Az 1993-ban épült, mediterrán ihletésű kastélyt legutóbb 1995-ben adták el 2,8 millió dollárért a legendás borásznak, Al Scheidnek, aki idén halt meg ezen a birtokon. Kelley és Pfeiffer alig várta, hogy megszerezhesse új kastélyának kulcsát, mivel mintegy 130.000 dollárral többet fizettek, mint amennyit a Scheid család eredetileg kért.

Információk szerint nem ez az egyetlen Pacific Palisades-i ingatlan, amely jelenleg Pfeiffer és Kelley tulajdonában van.

Van egy jóval kisebb és régebbi házuk is a környéken, ami történetesen jelenleg 7,4 millió dollárért eladó. A pár ezt az 1940-es évekbeli házat 2021 végén vásárota meg 6,9 millió dollárért.

Az Origo arról is beszámolt, hogy a Veszedelmes viszonyok Madame de Tourvel-je 65 évesen smink nélküli fotóval köszöntötte rajongóit.

Forrás: Robb report