Elképesztő, hogy néz ki most Zámbó Jimmy háza belülről – videó

Zámbó Jimmy 2001 elején halt meg
Vágólapra másolva!
A 2001-ben elhunyt énekes csepeli házát el szeretné adni a család, és egy most készült videó segítségével bemutatjuk, hogy néz ki Zámbó Jimmy egykori otthona belülről.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról már az Origo is beszámolt, Zámbó Jimmy csepeli villáját közel 130 millió forintért árulja a család. A legendás ingatlan falai sok mindennek tanúi voltak, például annak is, amikor az énekes meghúzta a ravaszt, s eldörrent a végzetes lövés. Azóta már lassan 23 év telt el, s bár Edit asszony és legkisebb fia, Adrián eddig a zarándokhellyé vált házban élt, most már túl nagynak érzik otthonukat, ezért szeretnének túladni rajta.

A 4 szobás, 200 négyzetméteres ház a XXI. kerületben található, s lépten-nyomon Jimmy emlékét őrzi.

A falakon például még mindig az aranylemezei díszelegnek, ahogy a fekete zongoráját sem mozdította el senki a helyéről. Többek között ezt is láthatjuk abban a videóban, ami a Zámbó család otthonáról került fel a TikTokra. Zámbó Jimmy szobája mellett Edit asszony hálóját is láthatjuk, illetve azt a szobát is, ahol a haláleset történhetett - írja a Metropol.

Zámbó Jimmy 2001 elején halt meg, családja most eladná az énekes ikonikus csepeli házát

A képkockák láttán kijelenthetjük, hogy Zámbóék otthonában megállt az idő, és szinte mindent úgy hagytak, ahogy annak idején, Jimmy halála előtt volt.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a családnak kiemelt szempont lett az értékesítésnél, hogy a házból semmiképp se legyen múzeum, és Jimmy relikviáit sem tennék semmilyen tárlat részévé.

Arról is írtunk, hogy a Zámbó-nyaraló is eladó, amely a Soroksári-Duna-ág legnagyobb szigetén található, és a család 50 millió forintot kér érte.

@csedetiktok Zámbó Jimmy villája #zambojimmy#csepel#villa#zambo#jimmy#akiraly♬ original sound - Csorba Dániel