Megdöbbentő titkokat rejt egy eladó, unalmasnak tűnő ház

Morpeth, Northumberland
Morpeth, Northumberland
Vágólapra másolva!
695.000 fontért (mintegy 315 millió forintért) felkerült az ingatlanpiacra egy kívülről teljesen unalmasnak tűnő ház, aminek a belső tere megdöbbentő titkokat rejt. 
Vágólapra másolva!

Morpeth, Northumberland városában található az a ház, ami kívülről egy szerény és átlagos háznak tűnik, belül azonban hihetetlen titkokat rejt. A rejtély megoldása pedig arra vár, aki 695.000 fontért megvásárolja majd.

Morpeth, Northumberland Forrás: Wikipedia

Mivel a ház egy sziklára épült, az utca felől úgy tűnhet, mintha egyszintes lenne, de valójában egy háromszintes kúriáról van szó, amiben öt hálószoba, három fürdőszoba, terasz és három parkosított kert van. A birtokhoz egy kőhíd és egy saját patak is tartozik.

image

A boltíves üvegtető alatt egy bárral és biliárdasztallal felszerelt "férfi barlang", a földszinten egy zeneszoba és egy otthoni iroda található. A nappaliban a meleget a futurisztikus, piramis alakú sarokkandalló biztosítja.

image

A középső emeleten egy házimozi szoba, két kétágyas hálószoba és fürdőszoba van, kilátással a déli fekvésű kertre. A ház jelenlegi tulajdonosai modern stílusban újították fel a belső tereket.

image

Ez a birtok egy paradicsom a szabadtéri programok szerelmesei számára, a méretes, parkosított kertek körülveszik az házat, hatalmas teret biztosítva a családi szórakozáshoz vagy a pihenéshez.

image

Forrás: Mirror, Sun online, Express