A világ legjobb férje minden hónapban több millió forintot ad a feleségének, akinek a házimunkával sem kell foglalkoznia

Vágólapra másolva!
Havonta 8.000 fontot (3,5 millió forintot) kap bevásárlásra a férjétől egy nő, és még házimunkát is szigorúan tilos végeznie.
Vágólapra másolva!

A világ legjobb férjének neveztek egy férfit, aki havi 8000 fontot (3,5 millió forintot) ad a feleségének bevásárlásra, és azt sem hagyja, hogy a nő házimunkát végezzen. A 25 éves Amirah Ibrahim és férje Arturo Pestana minden hónapban több napra is elutaznak kikapcsolódni. Még nagyon fiatalok voltak amikor először találkoztak egymással, és csak 2023 májusában házasodtak össze. Azóta viszont már megszületett első gyerekük is, Thiago.

A 24 éves kereskedőként és vállalkozóként dolgozó Arturo elmondta, hogy Amirah nem volt oda érte, amikor először találkoztak, és hat évébe telt, mire rávette, hogy randizzon vele. Amikor végül a lány igent mondott, a férfi megígérte magának, hogy mindent megtesz szerelme boldogsága érdekében. 

image

A nőnek házimunkát sem szabad végeznie, és dolgoznia sem kell, mert ezek a férje szerint értékes időt vesznek el a gyerekneveléstől.

"Szerintem Amirah nagyon jó munkát végez édesanyaként és feleségként, ezért havonta megjutalmazom 8.000 fonttal, amiből azt vesz magának, amit csak szeretne" - mesélte a férj.

Mindketten a Miami melletti Doralban nőttek fel, de jelenleg a texasi Houstonban élnek egy 314.000 fontot érő házban. A pár rendszeresen kirándul New Yorkba, Kaliforniába és a Bahamákra.

Forrás: Daily Star