Hamarosan átadhatják az ország legújabb kórházi fejlesztését

Nyáron, átadhatják, Magyarország, legújabb, kórházi, tömbjét,
Az építkezés építése mára az utolsó fázisába lépett
Fotó: magyarepitok.hu
Vágólapra másolva!
Közel jár a befejezéshez a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház belgyógyászati épülettömbjének kivitelezése. Határidőre elkészülhet Székesfehérvár 112 ágyas új kórházépülete.
Vágólapra másolva!

Közel jár a befejezéshez a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház új belgyógyászati épülettömbjének kivitelezése. Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása

A 112 ágyas, 64 kórtermes új kórházi épület a belgyógyászaton kívül a tüdőgyógyászati osztálynak ad majd otthont, de itt fogják kezelni a rákos és fertőzéses megbetegedéssel küzdő betegeket is.

A mintegy 6100 négyzetméter hasznos alapterületű, három és félszintes kórházi tömb építése mára az utolsó fázisába lépett. Még dolgoznak a kivitelezők a homlokzatok kialakításán, amelyből már csak az utolsó szakasz van hátra: az előtető és az árnyékolók felhelyezése zajlik. Eközben belül is végső formáját ölti az épület: nagy erőkkel halad a festés, hideg- és melegburkolás, valamint az elektromos gépész szerelvényezés - írja a Magyar Építők.

Elindultak a korábbi kórházépületet az újjal összekötő, mintegy 1000 négyzetméteres folyosó felújítási munkálatai is, ahol már folyamatban van a nyílászárócsere, a gipszkarton szerelés valamint a festés mázolás is.