Bankautomatát próbáltak kitépni Pest megyében

Vágólapra másolva!
Megpróbálta kitépni a falból a bankjegykiadó automatát néhány tápiószőlősi fiatal, hogy így raboljon pénzt a Pest megyei községben. Bár az automatát megrongálták, a bankjegyekhez nem tudtak hozzáférni, és még az elkövetés napján el is kapták őket a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Elfogott a rendőrség két fiatalt, akik a gyanú szerint ki akartak tépni a falból egy bankjegykiadó automatát, hogy így rabolják el a benne levő pénzt. A bűncselekmény még hétfő hajnalban történt a Pest megyei Tápiószőlősön - közölte kedden a megyei rendőr-főkapitányság.

Az eset során készpénz nem tűnt el, az ügyben nyomozást indítottak. Az elkövetők a rendőrök szerint feltehetően egy drótkötelet erősítettek az automatához, és egy járművel próbálták meg kitépni a falból, de nem jártak sikerrel. Az ATM megrongálódott ugyan, de a pénzhez az elkövetők nem fértek hozzá.

A helyszínen lefoglalt felvételek, a rögzített nyomok és egyéb adatgyűjtések alapján a ceglédi rendőrkapitányság munkatársai még a bűncselekmény napján, hétfőn elfogták és előállítottak a két tápiószőlősi fiatalt, akik elismerték a bűncselekmény elkövetésében való részvételt. További két társuk ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség.