Egy autó tankjába rejtették a drogokat

Vágólapra másolva!
Üzemanyagtartályba rejtette a drogokat egy kecskeméti férfi, még tavaly májusban. Lebukott, a napokban kábítószer-kereskedelem miatt emeltek vádat ellene.
Vágólapra másolva!

Kábítószert hozott Szerbiából egy üzemanyagtartályba rejtve az a 41 éves kecskeméti férfi, akit tavaly júniusában kaptak el a rendőrök. A férfinak egy szerbiai társa is volt, akivel június elején szedték ki a nagy mennyiségű drogot az autó tankjából, de a rendőrség tetten érte őket.

A lefoglalt kilenc csomag kábítószer a jelentős mennyiség alsó határának hétszeresét is meghaladta.

A kecskeméti férfi lakását még aznap átkutatták, és szintén jelentős mennyiségű kábítószert, digitális mérleget és csomagoló anyagokat találtak.

A férfit azzal vádolják, hogy 2013 júniusa óta kereskedett drogokkal, a szerbiai férfi pedig többször vásárolt tőle kokaint és speed-et, hasonlóan egy 28 éves városföldi férfihoz, aki azokból barátinak is adott.

A napokban kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmények miatt emeltek vádat három férfi ellen.

Jelenleg is előzetes letartóztatásban van a kecskeméti kereskedő és visszaesőnek minősülő szerb társa, őket jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklásának bűntettével vádolják. Bűnösségükről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni - közölte a Bács-Kiskun-Megyei Főügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!