Már hamisít is Soros blogja

Vágólapra másolva!
Szánalmas írást tett közzé Soros blogjának egyik dolgozója. A fennmaradásért kétségbeesetten küzdő, nagy bajban levő blog számtalan hazugsággal lebukott. Most új ötlettel állnak elő: egyszerűen hamisítanak. Vagyis, már nemcsak hazudik, hanem konkrétan csal is a 444.
Vágólapra másolva!

A 444 propagandistája arról értekezett, hogy az Origo egy migránserőszakról szóló cikkében egy magyar, beteg nő képét használta fel. Ez természetesen hazugság. Kegyeletsértésről hazudozik a blog, ami ezen túl természetesen teljesen értelmetlen is lenne: mégis, hogy lehetne illusztrálni egy sikertelen nemi erőszakot egy ágyban fekvő nő képével? Hogy kerülne oda? Ilyet semmilyen formában sehol nem közöltünk, a 444 - kihasználva egy hozzátartozó fájdalmát - egyszerűen hamisított. Ráadásul meglehetősen primitív módon.

Értjük, hogy Soros blogjának fáj, hogy rendszeresen beszámolunk a migránsok bűncselekményeiről, hiszen ezzel szembe megyünk gazdájuk érdekeivel.

A blog hamisítását azért kicsit túlzásnak tartjuk (az külön érdekesség, hogy még csak nem is a cikket hamisították meg, hanem az Origo Facebook-oldalára hamisítottak rá photoshoppal egy képet).

Viszont a szánalmas fake news-blogger utolsó mondata jókedvre derített minket. Elképzeljük, hogy egy cinikus, közismerten (hogy fogalmazzunk Soros-féle píszi nyelven? Alkoholproblémákkal küzdő?) perifériára szorult kisújságíróba mégis mennyi együttérzés szorulhat. Nagyon hiteles, amikor egy gyűlölködő hazudozó hirtelen olyan érzékenységet tettet, hogy meg sem tud szólalni.

Kiegészítés: Miután a Soros-blog hazugságát szokás szerint más ellenzéki propagandaoldalak is átvették, fontos közölni: az Origo az ügyben eddig semmilyen megkeresést nem kapott.

FRISSÍTÉS:

Az egyik ellenzéki propagandaoldal közben eltüntette a Soros-blog hazugsága alapján közölt írását saját oldaláról, nyilvánvalóan a pertől való félelmében.

Hamarosan részletesen megmutatjuk, hogy hamisított a Soros-blog.

A részletes cikket itt találja.