Gyurcsány volt minisztere örül az amerikai konzervatív legenda halálának – fotó

Gyurcsány Ferenc; Bozóki András Közéleti személyiségek (laza) program sajtótájékoztató
Budapest, 2005. november 29. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök (j) és Bozóki András, a nemzeti kulturális örökség minisztere sajtótájékoztató keretében ismerteti az élő népi kultúrát támogató Tengertánc-programot a Fonó Budai Zeneházban. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Bozóki András, Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök egykori minisztere, a Soros-egyetem jelenlegi tanára nyilvánosan is kifejezte abbéli örömét, hogy meghalt Rush Limbaugh amerikai konzervatív rádiós legenda – hívja fel rá a figyelmet a Neokohn.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, február 17-én meghalt az Egyesült Államokban konzervatív médiaikonnak számító Rush Limbaugh politikai rádiós műsorvezető.

A 70 éves Rush Limbaugh halálát tüdőrák okozta.

Az ő nevéhez fűződik minden idők leghallgatottabb amerikai rádióműsora, amelyet a csúcson 20 millióan követtek hetente, valamint őt tartják a politikai rádióműsorok atyjának.

Túlzás nélkül tízmilliókat rendített meg Limbaugh halála, de vannak olyanok is, akik ennek kifejezetten örülnek, és

a mások halála felett érzett örömüket annyira nem tudják eltitkolni, hogy ezt nyilvánosan, a közösségi médiában is megosztják.

Így tett Magyarországon Bozóki András is, aki a halálhírre azt fűzte hozzá kommentben, hogy „finally", azaz „végre".

Forrás: NEOKOHN/FACEBOOK

Bozóki korábban Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök kultúráért felelős minisztere volt. Jelenleg Soros György amerikai milliárdos budapesti egyetemén, a CEU-n tanít. Rendszeresen szokott publikálni a szélsőbaloldali Magyar Narancsban.